Szerintetek egy családban a szülők jobban szeretik egymást mint a gyerekeket?
Én megmondom őszintén, nem tudnék dönteni, kit szeretek jobban, a gyereket, vagy a férjemet!
Mielőtt ősszeházasodunk, el kellett járni a templomba, katólikusok vagyunk, egy ilyen házasságra felkészítő oktatásra, vagy inkább ilyen előadasra, amit a Pap tartott, aki össze adott minket.
Szóval, volt egyszer egy kérdése, a férj jelöltekhez, ha a feleség és a gyerek egy merülő csónakban lenne, és csak egy embert mentene ki, ki lenne az! Ki ezt, ki azt mondta, de a Pap szerint a helyes válasz, a feleséget kell kimenteni, mert a gyerek pótolható, lehet másik, de a feleségből akinek örök hűséget fogadott, nem.
Most hogy már megvan a gyerekem, a lányunkat menteném, és szerintem a férjem is ezt szeretné, de ha fordított lenne a helyzet, én kérném hogy engem hadjon veszni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!