Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerintetek egy családban a...

Szerintetek egy családban a szülők jobban szeretik egymást mint a gyerekeket?

Figyelt kérdés
2011. aug. 26. 20:09
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
37%
18assal tökre egyetértek.
2012. febr. 21. 12:02
 22/44 anonim ***** válasza:
81%
Én egyszer egy pszichológustól hallottam ezzel kapcsolatosan egy riportot. Azt mondta, hogy egy egy gyermek elvesztése mély nyomokat hagy egy szülőben, szinte elviselhetetlen. De ennek még is kevesebb a gyász ideje, mint egy házastárs elvesztésének. Azzal magyarázta, hogy a gyermek mi általunk lesz, egy különálló személyiség, akit azért nevelünk, hogy egy boldog, kiegyensúlyozott felnőtt váljék belőle. A társunk egy választott fél, aki az évek során a lényünk részese, egybenövünk vele és sosem kívánunk elválasztódni tőle. Valahogy így magyarázta...
2012. febr. 21. 12:26
 23/44 Disi ***** válasza:
84%
Mikor megszületett a babám megismertem egy teljesen új érzést. Nem lehet pontosan leírni, de máshogy szeretem a kislányunkat, máshogy a férjemet és máshogy a szüleimet. Viszont arra is akkor ébredtem rá, hogy mit éreznek irántam a szüleim. És ez fantasztikus hogy át tudom ugyanazt érezni. Szerintem ha lehet mi is jobban szeretjük egymást, fantasztikus érzés mikor együtt gyönyörködünk a kismanóban, ahogy figyeljük büszkén hogy már ezt vagy azt csinálja, ahogy fejlődik.
2012. febr. 21. 13:01
 24/44 anonim ***** válasza:
64%
Te gyerek vagy hogy ezt kérdezed? A szülői szeretet és a gyermekeid iránt érzett nem ugyanaz. Más de ettől még nem kevesebb vagy több.
2012. febr. 21. 14:52
 25/44 anonim ***** válasza:
83%
Hogy jobban szeretem-e a férjem, mint a kislányom? Nem. Viszont a kétféle szeretetet nem lehet összehasonlítani. Szerelmes vagyok a férjembe, a kislányomért viszont képes vagyok "anyatigris-üzemmódba" kapcsolni! Szerintem minden anya tudja, miről beszélek! :D
2012. márc. 8. 15:16
 26/44 anonim ***** válasza:
80%
én így érzem a szüleimnél néha:(
2012. máj. 7. 20:11
 27/44 anonim ***** válasza:
72%
en mindkettot egyforman szeretem, ferjem es gyerekem, mindkettovel torodom es aggodom ertuk.csak a ferjemmel neha veszekszunk, a kislanyommal soha.
2012. jún. 22. 16:26
 28/44 anonim ***** válasza:
66%

Én megmondom őszintén, nem tudnék dönteni, kit szeretek jobban, a gyereket, vagy a férjemet!

Mielőtt ősszeházasodunk, el kellett járni a templomba, katólikusok vagyunk, egy ilyen házasságra felkészítő oktatásra, vagy inkább ilyen előadasra, amit a Pap tartott, aki össze adott minket.

Szóval, volt egyszer egy kérdése, a férj jelöltekhez, ha a feleség és a gyerek egy merülő csónakban lenne, és csak egy embert mentene ki, ki lenne az! Ki ezt, ki azt mondta, de a Pap szerint a helyes válasz, a feleséget kell kimenteni, mert a gyerek pótolható, lehet másik, de a feleségből akinek örök hűséget fogadott, nem.

Most hogy már megvan a gyerekem, a lányunkat menteném, és szerintem a férjem is ezt szeretné, de ha fordított lenne a helyzet, én kérném hogy engem hadjon veszni.

2012. jún. 22. 16:35
 29/44 anonim ***** válasza:
28%
A két szeretet nem ugyanaz.Nekem a fiam és a párom is ugyanolyan fontos nincs elsőbbségi sorrend.Szerintem ez így normális,és csak az lehet a hosszú házasság alapja ahol nincs háttérbe szorítva a férj,és a gyerek sem.
2012. jún. 22. 18:31
 30/44 gabszem ***** válasza:
Szerintem nem ugyanaz a szerelem/szeretet két felnőtt között és az a szeretet amit a gyereke iránt érez.
2012. dec. 18. 18:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!