Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerintetek egy családban a...

Szerintetek egy családban a szülők jobban szeretik egymást mint a gyerekeket?

Figyelt kérdés
2011. aug. 26. 20:09
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
93%

Ez egy nagyon összetett dolog.

Neked az Édesanyám "volt" a legfontosabb a dolog az életemben egészen addig amíg családom nem lett. Félreértés ne essék, változatlanul imádom az Édesanyámat, de már másképp, van egy fontossági sorrend az ember szívében.

Nekem egyértelműen első helyen van a Kislányom. Ő az életem, a mindenem. DE!!!! Ettől még ugyanúgy szerelmes vagyok a Férjembe, és ugyanúgy Ő is és Édesanyám is ott van az élvonalban, de a Kislányom az aki iránt olyan szeretet érzek, amit senki és semmi nem tud überelni.

2011. aug. 27. 09:01
 12/44 anonim ***** válasza:
94%

Férjemmel nagy szerelemben vagyunk , 4 gyerekünket ( 1 még a pocakomban :-) imádjuk. Teljesen más, de mindannyian ugyanolyan fontosak mégis.

31.N

2011. aug. 27. 14:55
 13/44 anonim ***** válasza:
90%
Egy normális családban szeretik a párt is meg a gyereket is. A gyereknek is fontos, hogy a szülei között jó legyen a viszony, és hogy szeressék őt is. Csak természetesen másképpen, egy férj/feleség és egy gyerek iránti szeretet teljesen különbözik.
2011. aug. 27. 16:55
 14/44 A kérdező kommentje:
kôszi a válaszokat :)
2011. aug. 29. 17:58
 15/44 anonim ***** válasza:
95%
Mi szerelmespárként szeretjük egymást, a kislányt meg 'életünk értelmeként' :)
2012. jan. 21. 15:59
 16/44 anonim ***** válasza:
93%

Nálunk mindenki mindenkit szeret.

A tesók imádják egymást, mi a párommal szerelmesek vagyunk és mi is szintén imádjuk a gyerekeket ahogy ők is minket.

Én ugyanúgy ragaszkodom mind a 4 gyerekemhez mint a páromhoz, nincs az hogy valakit jobban szeretek.

35.N

2012. jan. 22. 13:33
 17/44 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem nem jobban csak másképp. Nem lehet összehasonlítani a kétféle szeretetet.
2012. jan. 30. 19:14
 18/44 anonim ***** válasza:
83%

Mi a párkapcsolatért házasodtunk, vagyis EGYMÁSÉRT. Hiszen számba kellett venni, hogy lehet, hogy nem lesz gyermekünk, manapság ez egyre többször probléma.

A gyerekeink a kapcsolatunk gyümölcsei, és bár rengeteg időt és energiát és szeretet aduk nekik, ők nem a mi "tulajdonaink", és nagyon tudatosan dolgozunk azon, hogy el tudjuk engedni őket (már most, amiben kell), illetve ha már kirepülnek majd (mondjuk 20 év múlva :o), akkor is ugyanolyan erős legyen a mi kapcsolatunk/szerelmünk, hiszen 10-20 évünk még utána is lesz kettesben.

Persze odáig vagyok értük, de ez tényleg más, mint ahogy a férjemmel vagyok. :o)

2012. febr. 8. 14:47
 19/44 anonim ***** válasza:
84%
teljesen más érzés a kettő,de ha az erősségét nézem,én a gyereket jobban szeretem,mint az apját
2012. febr. 21. 11:19
 20/44 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat,jöhetnek még :)
2012. febr. 21. 11:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!