Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerintetek ri**ncos a cicanaci?

Szerintetek ri**ncos a cicanaci?

Figyelt kérdés
Lányok, ti hordtok cicanacit?
2011. aug. 26. 00:47
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
58%
Én 15/fiú vagyok és nagyon szeretem hordani a cicanadrágot.
2011. aug. 26. 14:41
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Hát, én néha látok olyanokat, akikről süt a rib**cság, bár tény, hogy én nagyon kritikus tudok néha lenni. Ha olyan kiegészítők vannak mellette, akkor szerintem az.

VISZONT! A ruhaboltok plakátjain lévő lányok közül rengeteg a gyönyörű nő/lány, akikből sugárzik a nőiesség. És amikor hosszú, kötött pulcsit vesznek fel cicanadrággal, akkor hihetetlenül jól állnak nekik, és nagyon szépek, elegánsak vele. Én derék és comb tájékán elég széles vagyok (anyukámék vérvonalát örököltem, és tulajdonképpen nem háj, csak izom a sporttól, és alkat), úgyhogy én csak hosszú ruhával veszek fel néha (1 darabom van), mert az úgy egész szép. De amúgy nem igazán, mert nekem nem állnak olyan jól... De a vékonyabb lányokon jól áll, ha olyan a kiegészítő.

13L

2011. aug. 26. 15:32
 13/22 anonim ***** válasza:
83%

Hosszú pólóval, vagy ruhával, szoknyával, rövidnacival okés, de ha valaki önmagában veszi fel, mondjuk egy rövid felsővel, az szerintem nevetséges (akár vékony az illető, akár nem), mert olyan, mintha elfelejtett volna rendesen felöltözni.

Az viszont külön élmény, mikor egy testes lányon van feszülős cicanadrág rövid toppal és szinte kifolyik belőle...

L/24

2011. aug. 26. 20:53
 14/22 anonim ***** válasza:

A kistesom is hordja( 8 eves, persze csak szoknyaval)

En pedig nem hordok, mert fiu vokXD

14F

2011. aug. 27. 09:37
 15/22 anonim ***** válasza:
Akkor ribancos ha olyan felsőt vesz fel mellé a csaj ami derékig ér vagy majdnem haspóló.Sokan nem értik hogy a cicagatya nem rendes nadrág ezért olyan felső kell ami teljesen vagy félig takarja a feneket.Szóval a többi ruhadarabtól függ hogy ribancos-e.
2011. aug. 27. 11:56
 16/22 anonim ***** válasza:
Szerintem nem az, de én nem hordok. Nem állna jól.
2011. aug. 27. 13:28
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

ha párducmintás, vagy szines, akkor az, amúgy nem^^

14/f

2011. aug. 27. 13:45
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Én is egyetértek az előttem szólókkal, ha tudsz öltözködni akkor nem.
2011. aug. 27. 16:35
 19/22 anonim ***** válasza:

Az az öszhatástól függ. Egy sima cicanaci egy hosszított ferekú felsővel vagy tunikával szerintem tök jól néz ki. Viszont egy normál pólóval még egy vékony lányon is csúnyán néz ki, hiszen nem erre tervezték a cicanacit.

Én mondjuk nagyon ritkán hordok cicanacit, egy vastag fekete cicanacim van, azt is már hűvősebb időben hordom, mivel vastag, téli cicanaci. Nem vagyok tökéletesen megelégedve az alakommal (161cm és 57-58kg vagyok), ezért nem hordom gyakran.

Attól viszont egyenesen irtózom, ha egy duci lány hord cicanacit. Ilyenkor mindig az jut eszembe, hogy biztos az ilyen lányok helyes önértékelését is én kaptam és a hozzám hasonló lányok, akik bár nem ducik ritkán hordanak cicanacit, mert nincsenek megelégedve az alakjukkal.

Szóval, a kiegészítőktől függ, hogy r*bancos-e.

16/L

2011. aug. 27. 20:18
 20/22 anonim ***** válasza:
sokan leírták előttem a lényeget....én 13/L vagyok és hordom (fekete)...csakis hosszított pólóval....a nagyon husis lányokon lányokon nem áll jól (bocsi)....nekem az a szerencsém hogy vékony lábam van szóval én merek hordani :D
2011. aug. 28. 21:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!