Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerintetek ri**ncos a cicanaci?

Szerintetek ri**ncos a cicanaci?

Figyelt kérdés
Lányok, ti hordtok cicanacit?
2011. aug. 26. 00:47
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
72%

Igen,hordok és szerintem nem rib*ncos.

15/L

2011. aug. 26. 00:51
 2/22 anonim ***** válasza:
74%

Szerintem nem ribancos, de hülyén néz ki (főleg egy "testesebb" lányon, és hát elsősorban rajtuk szoktam látni :S).

Én nem hordok.

2011. aug. 26. 01:12
 3/22 anonim ***** válasza:
87%

Szoknyával, vagy hosszabb felsővel nem ri*ancos, de csak egy egyszerű pólóval szoknya nélkül az.

Ja... Még ilyen kis farmer sorttal is jó.

2011. aug. 26. 01:13
 4/22 anonim válasza:
42%
Én is hordok,egyáltalán nem ribancos.Viszont hosszabb felsővel vagy rövid nacival előnyös mert néha azért bevág..:D ami kicsit ciki .Szerintem kényelmes és divatos is.De mikor egy dagadt ember hordja az undorító..vannak ruhák amiket vékony emberekre terveztek.Ez is olyan.:)
2011. aug. 26. 01:20
 5/22 anonim ***** válasza:
80%

Ha nem egy normál hosszú pólóval veszed föl akkor nemgáz,de amúgy ciki.

Néha én is veszek fel cicanacit,hosszú pólóval:DDDD

2011. aug. 26. 08:38
 6/22 anonim ***** válasza:
100%
Én kismamaként hordom bővülő, vagy akár hosszú testhez símuló csőtoppal. Nem érzem gusztustalannak, vagy közönségesnek magam benne így.
2011. aug. 26. 08:56
 7/22 anonim ***** válasza:
57%

Én srác vagyok, és szeretem a lányokon. De azt nem szeretem ha valaki szoknya/miniszoknya alá veszi. Szerintem az nevettségesen néz ki.

16F

2011. aug. 26. 10:49
 8/22 anonim ***** válasza:
Én nem veszem fel, de továbbra is tartom magam ahhoz, hogy önmagában egy ruhadarab nem ribancos. Attól lesz az, ha nem tudja valaki hordani.
2011. aug. 26. 11:57
 9/22 anonim ***** válasza:
100%
én nem hordom (nem vagyok megelégedve a fenekemmel / combommal, feszülős ruhákat nem szeretem) . igen gusztustalan, amikor egy sima pólóval felveszi valaki, tangában van,és szinte életre kel a segge séta közben xDDD . de nagyon tetszik hosszabb felsőkkel meg mondjuk egy övvel :DD 16L
2011. aug. 26. 13:17
 10/22 anonim ***** válasza:

Én szoknyák, rövdnacik alá szoktam, egymagában soha...

Csak akkor r*bancos, ha olyasvalaki hordja...

14/L

2011. aug. 26. 13:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!