Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Manapság hány évesen szoknak...

Manapság hány évesen szoknak rá a fiatalok a cigarettára?

Figyelt kérdés
Sok mindent hallok körülöttem,és tapasztalok,és az elég ijesztő.Nekem is van gyerekem.
2011. aug. 24. 16:34
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Hozzátenném: Aszthmás vagyok szóval amúgy sem fogok cigizni.
2011. aug. 24. 17:45
 12/23 anonim ***** válasza:

17:44, lehet, hogy azért cigizik, mert nem tudja letenni és azt akarja, hogy te ne juss az ő sorsára.

16:55 voltam.

2011. aug. 24. 17:47
 13/23 anonim ***** válasza:
14 éves voltam mikor elkezdtem dohányozni és persze minden discoba inni.19 éves koromig ittam mig nem lett komoly barátom de ne ugy képzeld el hogy hétközben ittam,csak kizárolag hétvégén.A dohányzást elsö gyermekem tervezésénél hagytam abba.Most 34 éves vagyok van két gyerekem nem dohányzom és nem iszom.
2011. aug. 24. 19:57
 14/23 anonim ***** válasza:

hát akiket ismerek cigisek,12-3-4 évesen már rászoktak:( :S

16/L

2011. aug. 24. 20:11
 15/23 anonim ***** válasza:

Azért nem kell összekeverni azt, hogy kipróbálod, elszívod, kész, és már rá is szoksz. Tudtommal senki nem kényszerít rá... Én is 14 évesen cigiztem először, na és? Nem szoktam rá. Attól, hogy egyszer beleszívsz, nem fogod újra és újra. Egyszerűen eldöntheted, hogy te ezt nem akarod, a többi pedig rajtad múlik. Ha pedig a barátaid azért nem fogadnak el, akkor később annyi más konfliktus is lesz mellette, hogy úgyis eltávolodnál tőlük. Mármint, nekem erről annyi a véleményem, hogy muszájból senki nem szokik rá. Kipróbálni lehet, és onnantól tényleg csak a személyen meg a lelki erején múlik, hogy fog-e bagózni avagy sem.

Meg egyébként is, azért kamaszkorban szerintem kellene annyi határozottság, hogy ne hagyd, hogy mások kényszerítsenek. Ha pedig magától teszi, akkor úgysem lehet megakadályozni. Egyszóval lehet, hogy gázos osztályba kerül, de olyan NINCS, hogy kényszerítik.

14/L

2011. aug. 25. 00:54
 16/23 anonim ***** válasza:

Én 15 éves létemre dohányzom. Nagyon szégyenlem, nem tudja egyik barátom sem. Én nagyon cikinek érzem de egyszerűen nem tudok szabadulni tőle, de igazából nem is nagyon akarok. Nem tud róla senki sem. Naponta 1 szálat szívok el, nagy ritkán kettőt. Ha majd 40 évesen tüdőrákos leszek biztos utálni fogom magam hogy ilyen hülye voltam.

15/L

2011. aug. 25. 01:02
 17/23 anonim ***** válasza:

változó, van egy ismerősöm, 18 lassan, cigizgetett régebben de mégse szokott rá, abbahagyta mert megunta, énmeg 12 évesen rászoktam 14 évesen meg le

de van egy másik ismerősöm aki 11 évesen rászokott és azóta már 15 éves és egy alkoholista állat

14/f

2011. aug. 25. 09:26
 18/23 anonim ***** válasza:
Én még sose cigiztem pedig anyám erős dohányos. 16/F
2011. aug. 25. 10:32
 19/23 anonim ***** válasza:
Az én ismerőseim között van több dohányos is, a legtöbbjük 13-14-15 éves korában szokott rá.
2011. aug. 25. 12:21
 20/23 anonim ***** válasza:

nekem szinte minden ismerősöm cigizik..

A családba van elrettentő példa, méghozzá apukám. Tüdőrákos..

2011. aug. 25. 12:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!