Nagyon "ciki" vagyok?
Figyelt kérdés
szerintem én sokkal másabb vagyok mint a többiek
14 vagyok és nem festem a hajam ,nem sminkelek,nem lógok állandóan facebook-on,nem írogatok mindenhova szívecskéket meg nem írom tele mások fényképeit,adatlapját,hogy "jaj de szercsizlek" meg Láw
nem volt még "pasim",nem hordok magassarkút(kivéve az ünneplős cipőt de az is kb 3-4cm)
vannak reális terveim a jövőre,nem élek álomvilágban
sokszor vigyázok egy kisfiúra aki 3 éves és a szomszédba lakik,elég felelősségteljesnek érzem magam
de ezek miatt rengetegszer cikiznek és nem tudom,hogy tényleg igazuk van-e?!
14/L most leszek 8.os
2011. aug. 21. 13:03
31/31 anonim válasza:
Ennyi idősen mindenki azt hiszi,hogy másabb mint a tőbbi aztán pár év múlva rájön az ember,hogy nem nagyon különbözik.Valószínűleg azért cikiznek ezek miatt mert van egy társaság és ettől menőnek érzik magukat és mindenki megy a másik hülyesége után
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!