Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Nagyon "ciki" vagyok?

Nagyon "ciki" vagyok?

Figyelt kérdés

szerintem én sokkal másabb vagyok mint a többiek

14 vagyok és nem festem a hajam ,nem sminkelek,nem lógok állandóan facebook-on,nem írogatok mindenhova szívecskéket meg nem írom tele mások fényképeit,adatlapját,hogy "jaj de szercsizlek" meg Láw

nem volt még "pasim",nem hordok magassarkút(kivéve az ünneplős cipőt de az is kb 3-4cm)

vannak reális terveim a jövőre,nem élek álomvilágban

sokszor vigyázok egy kisfiúra aki 3 éves és a szomszédba lakik,elég felelősségteljesnek érzem magam

de ezek miatt rengetegszer cikiznek és nem tudom,hogy tényleg igazuk van-e?!

14/L most leszek 8.os

2011. aug. 21. 13:03
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:

akkor én is ciki vagyok (:

igaz én vasalom a hajam,sminkelek,és a legjobb ruhákat hordom.. de nekem is van élet célom,nem úgy mint a sok tininek.. Más elmegy "környezet védelemre' sztem semmi értelme..xd én meg orvos szeretnék lenni. és ezért basz*gatnak mert én orvos akarok lenni,nem cigizek,nem drogozok, és nem iszok (: tanulok.. na látod ilyen a világ :DD

2011. aug. 21. 22:00
 22/31 anonim ***** válasza:

Előző, ne haragudj, de miért kell leszólni valakit mert érdekli környezetvédelem? Lehet, hogy te értelmetlennek tartod, de tényleg fontos, és a jövőben egyre fontosabb lesz. Az meg szép dolog, hogy orvos akarsz lenni (egyébként én is, és hihetetlenül nem érdekel a környezetvédelem), de nem kéne leszólni azt, akit más érdekel, esetleg még nem tudja hogy mi akar lenni.

Még egyszer bocsi a hangnemért, csak nekem kicsit nagyképűnek tűnt a válaszod, és utálom a nagyképű embereket, de most újra elolvasva, biztos nem annak szántad, csak fáradt vagyok már. Szóval ne haragudj, nem sértegetni akartalak, de most már nem törlöm ki.

14:42 vagyok egyébként

2011. aug. 21. 22:57
 23/31 anonim ***** válasza:
Az a ciki, hogy ezek miatt a tulajdonságok miatt tartod nagyra magad! Bocs, ha nem így van de ez jön le! Én 9 évesen kezdtem el festeni a hajam, igen ittam már, 11 éves korom óta kihúzom a szemem szemceruzával, azt hordok amit akarok és arra törekszem hogy jól érezzem magam. Szerintem neked se kéne azzal foglalkoznod, hogy mások mit mondanak, cikinek tartanak-e vagy nem. 15 éves vagyok és még nem volt barátom, mert nem állok rá készen, látod nem vagyok ribanc attól még hogy festem a hajam (mert úgy látszik már ez is elítélendő), de még ha ribanc is lennék, lehet hogy jó ember lennék. Nem ezek alapján kell megítélni egy embert, mert vannak nagyon jó "ribancos" barátnőim, akik nem tagadom összefekszenek sok emberrel, és ez igen szánalmas, de attól még ők például jó emberek. Lehet hogy valaki kitűnő tanuló és nem ismeri a sminket, attól még ugyanúgy lehet egy álszent kis g*ci.
2011. aug. 23. 04:58
 24/31 anonim ***** válasza:

Az nem ciki, hogy ilyen vagy, példa értékű, de már előttem írták, hogy tökéletes enm létezik.

Viszont az a ciki, hogy nem vagy boldog így, ha az lennél, nem várnál megerősítést itt, csak mások elvárásainak élsz, ami nem jó, inkább sminkelnéd, magad, hordanál magas sarkút (14évesen 2-3 cm.eset simán lehet)...stb

legyél boldog önmagadért élj, az már jó, hogy vannak céljaid, de hibázz

Most hibázz, amíg ilyen fiatal vagy, próbálgasd a szárnyaidat. ennyi idősen a fiúkkal kapcsolatos csallódásokat is kiheveri 1 hét alatt az ember és sokat tanul a későbbi életre.(Mielőtt valaki félreértené nem szexuális kapcsolatra buzdítom, hanem szimplán kapcsolatépítésre)

Azért cikiznek, mert gondolom mindenből kihízod magad, ami nem oylan amit elképzeltél magadnak, h megfelelő viselkedés...kiábrándító...

2011. aug. 23. 07:00
 25/31 anonim ***** válasza:
22:00 vagyok. nem szólom le azt aki oda megy...:D csak oda mennek azért hogy ne keljen tanulni (: így értettem... Én meg igen orvos akarok lenni... nem akarok kukás lenni (: De hiába festi az ember magát vagy nem festi akkor is lehet teljes értékű ember (: nem vagy ciki. miért lenne ?? :DD
2011. aug. 23. 18:18
 26/31 anonim ***** válasza:

Ez nagyon jó

de ettől még lehetsz egy méteres fäszfej,akivel nem szivesne állnak szóba

Jó lenne ha rájönnétek,hogy ezek a dolgok (smink,ruházat,zene stb) baromira nem fontosak ,ezek csak külsőségek,és semmit nem árulnak el bővebben egy emberről,nem leszel tőle okosabb,intelligensebb,hűségesebb,szociálisabb,kreativabb stb ,hogy nincs festék rajtad,meg nem volt még pasid.

Ha annyira azt akarjátok,hogy felnőttnek meg érettnek nézzenek titeket,akkor lépjetek túl a sekélyes külsőségeken és a tükörbenpózolosáon,önfényezésen is lehetőleg.

Minden 3. nap van itt minimum egy ilyen kérdés,érdekes,lehet hogy pont ez a csoport amit te képviselsz itt szeretné kiélni a szociális igényeit,mert a való életben talán nem kiváncsiak rátok a nagy arcotok miatt.

2011. aug. 23. 23:30
 27/31 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem vagy ciki:)Sőt,szerintem büszke is lehetsz magadra....az én környezetemben sajnos nem nagyon vannak ilyen típusu lányok...
2011. szept. 1. 16:39
 28/31 anonim ***** válasza:

16 éves vagyok. Bevan festve a hajam, feketére. Kipróbáltam eddig más színeket, nem tetszettek, maradtam ennél. Sminkelem magam, mert így érzem jól magam a világban. Nem vagyok oda érte, de szeretek facebook-ozni, a barátaim miatt. Tele írom a barátom facebook-ját, ha sokáig nem tudunk találkozni. Mert ingyen van. És nem érdekel kilátja, úgyis tudja mindenki, hogy szeretjük egymást. Van egy 10 centis csizmám őszre, mert ingyen volt. (volt egy ilyen akció a deichmannban)Szeretek nőiesen öltözködni. Szeretek álmodozni, és merek nagyot álmodni! Mivel ismerem a vonzás törvényét. ;) Nem szeretem a kisgyerekeket, puszta féltékenységből, viszont van egy nővérem.^^ és neki egy kiscicája , akire vigyázni kell. Felelősségteljes vagyok, hisz korom már megköveteli.

16/L 10.o.

na, ribanc vagyok pusztán ennyitől?:D Nem vagy ribi nyugi ...

2011. okt. 27. 21:36
 29/31 anonim ***** válasza:

14 éves vagyok.

A hajam bal oldalt fel van nyírva 8mm-sre, a többi részen vállig ér. Zöld, punk kitűzős bőrdzsekiben, pink Marten's-ben és extra szűk nadrágokban, párducmintás hózentrógerrel járok kelek a Világban.

Cigiztem már, ittam már, voltam spicces.

Imádom a barátaimat, ha tényleg jó a kép, odaírom, hogy szépek.

Nem mindig írok házit, mert egyszerűen nincs hozzá motivációm, vagy épp festek vagy gitározok.

Minden féle rétegből vannak barátaim, plázacicák, deszkások, emok, punkok, sőt egy drogosnak segítettem leszokni.

Most per pillanat sötétkék a körmöm és a sráccal chatelek, aki udvarol és holnap megyünk sétálni.

Ugye mekkora rühes k*rva vagyok?

2011. okt. 28. 21:46
 30/31 anonim válasza:
Szia az én barátnőim is ilyenek és egyel talán nem ciki én nem ilyen vagyok pont az ellentéted de nem cikiztem még soha azokat akiknek konkrét tervük van az életben sőt még csodáltam is őket.Szerintem nagyon jó ha konkrétan tudod mit akarsz a jövőre nézve :))
2012. júl. 18. 16:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!