Nagyon "ciki" vagyok?
szerintem én sokkal másabb vagyok mint a többiek
14 vagyok és nem festem a hajam ,nem sminkelek,nem lógok állandóan facebook-on,nem írogatok mindenhova szívecskéket meg nem írom tele mások fényképeit,adatlapját,hogy "jaj de szercsizlek" meg Láw
nem volt még "pasim",nem hordok magassarkút(kivéve az ünneplős cipőt de az is kb 3-4cm)
vannak reális terveim a jövőre,nem élek álomvilágban
sokszor vigyázok egy kisfiúra aki 3 éves és a szomszédba lakik,elég felelősségteljesnek érzem magam
de ezek miatt rengetegszer cikiznek és nem tudom,hogy tényleg igazuk van-e?!
14/L most leszek 8.os
Szia!
A kérdésedre válaszolva egyáltalán nem vagy ciki. Én is hasonló vagyok és a barátnőim is és szerintem még sokan mások. A többiek dolgába pedig ne üsd bele az orrod. Foglalkozz csak magaddal.
16 éves vagyok. Bevan festve a hajam, feketére. Kipróbáltam eddig más színeket, nem tetszettek, maradtam ennél. Sminkelem magam, mert így érzem jól magam a világban. Nem vagyok oda érte, de szeretek facebook-ozni, a barátaim miatt. Tele írom a barátom facebook-ját, ha sokáig nem tudunk találkozni. Mert ingyen van. És nem érdekel kilátja, úgyis tudja mindenki, hogy szeretjük egymást. Van egy 10 centis csizmám őszre, mert ingyen volt. (volt egy ilyen akció a deichmannban)Szeretek nőiesen öltözködni. Szeretek álmodozni, és merek nagyot álmodni! Mivel ismerem a vonzás törvényét. ;) Nem szeretem a kisgyerekeket, puszta féltékenységből, viszont van egy nővérem.^^ és neki egy kiscicája , akire vigyázni kell. Felelősségteljes vagyok, hisz korom már megköveteli.
16/L 10.o.
na, ribanc vagyok pusztán ennyitől?:D
erről beszéltem... hetente legalább 1 ilyen kérdés... ezen a héten már a második. ez is hasonló
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__kamasz..
Ó, hogy az a...
"Szerintem én sokkal másabb vagyok, mint a többiek." Ja, persze. Csak tudod, mit nem értek? A Gyakorikérdések kamaszai lassan két csoportba sorolhatók: akik kicsit merészebbek, és tényleg tesznek káros dolgokat, meg az olyanok, akik a szüleik icipici jó kislányai, soha semmilyen hibát nem követtel el, ők ártatlanok. Általában nagyon szeretik megmondani a tutit az előbbieknek, természetesen kétnaponta kötelező kiírni egy ilyen kérdést, és még istenítve is vannak, de jó. Nyilván elfogult vagyok, hiszen "szánalmaskis14évespi..aként" a világ közepének gondolom magam...
Olyan nagyon különleges vagy, persze, kár, hogy tucatjával van belőled, aki annyira okosnak képzeli magát, vagy csak nem csinál semmit.
Amúgy egész egyszerűen nem lehet véletlen, cicavirág, hogy PONT azokat a tulajdonságokat írogattad ki, amire nagyon rá van akadva a GYK. És alap, hogy semmi, de semmi rosszat nem mondtál magadról. Az lehetetlen. Mert te tökéletes vagy. Hiszen annyit szidták már a lázadókat. Most akkor jössz, és bebizonyítod, mennyire különleges vagy. Köszönjük. Megtették már előtted is, unjuk.
Én is 14 éves vagyok. Smink? Ja, néha kihúzom a szemem. Használok szempillaspirált és halványrózsaszín rúzst meg néha alapozót, hogy ne nézzek ki úgy, mint egy hulla. Sokat vagyok Facebook-on, mármint abban az időben, amennyit itthon vagyok. Mivel nem töltöttem a nyaram a négy fal között, ez lekorlátozódik késő délelőttre és késő estére. Telefonomon nincs fész, tehát ott nem vagyok elérhető. Szoktam szíveket írni, nekem is írnak, nem vagyok bunkó. Imádom a barátaimat, bármit megtennék értük, és igen, odaírom a képeik alá, hogy szépek és szeretem őket. Ez így igaz. Az adatlapjukra is írok időnként egy idézetet, nem másoknak, csak nekik szánom, hogy tudják, milyen sokat jelentenek nekem. Nem feltűnési viszketegségből, egyszerűen csak így gondolom, és szeretem kimutatni. Olyan nagy baj ez?
Nekem sem volt barátom. Igen, kavartam valakivel. Most ezért nagyon le fogtok oltani engem, de azért tettem, mert egyszerűen szükségem volt rá, hogy valakihez közelebb kerüljek fizikailag, viszont egy kapcsolatra még nem voltam kész. Szűz maradtam, csak csók volt. Talán utólag megbántam, hogy elsiettem, és nem alakult olyan mesésen, de ez is én voltam.
Én sem tűsarkúban tipegek, de van magasabb sarkú telitalpú cipőm, és szeretem, szoktam hordani.
Nekem is vannak reális terveim, szeretek álmodozni, szoktam is, de mindent megteszek azért, hogy valóra váltsam őket. Elég jó nyolcosztályos gimiben 4.4 lett az átlagom év végén, és tudom, hogy többre lennék képes, igyekszem javítani rajta.
Van egy hatéves öcsém, maga a rémálom, de szoktam vigyázni rá.
Nem tartom magam felelősségteljesnek. Egyszerűen azért, mert nem vagyok az, és nem próbálom magam bemesélni, csak azért, mert még nem rúgtam be. Egyébként tényleg nem voltam még részeg, és nem drogoztam, de azon kívül sok minden mást megtettem.
Most akkor elbújhatok melletted, igaz, cicavirág? A tökéletességed mellett... Oké, nem úgy tűnik, de tényleg nem vagyok elszállva magamtól. Tudom, hogy nem valami példás, amit teszek, és valószínű egyetlen kis porszem vagyok a nagy átlagból, egy senki. De az az igazság, hogy még ha így is van ez... nem képzelt ideáknak próbálok megfelelni, hanem élem az életem, azt teszek, amit szeretnék, és próbálom kihozni belőle a legtöbbet.
Most válaszolok a kérdésedre is. Nem, ez önmagában nem ciki, ha ezt szereted. Remélem, boldog vagy.:) Tényleg.
Csak még mindig nem értem. Te is tudod, hogy semmi különösebb baj nincs veled. Itt is kaphattál éppen elég biztatást. Viszont, ne is haragudj, nem vagy különleges. A magad módján igen, de a minimonológod nem emel ki a tömegből.
Remélem, semmit nem hagytam ki. Kérdezz bármit, szívesen válaszolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!