Hülye egy szitu. Nemtom mit tehetnék?
Figyelt kérdés
Hosszú lenne az egész sztori, szóval térjünk a lényegre...
van egy fiú(15) vele járok.... de van egy öccse is..akit a napokban ismertem meg. A gáz az, hogy nagyon megtetszett az öccse..sőt mondhatjuk, hogy szerelmes vagyok belé.
És ez a gond.. :/ a kis öcsi(12) ezt nemtudom , hogy tudja-e...de a bátja már többször megjegyezte nekem, hogy látom, hogy bejön neked.. és ez g.ciség de mióta ismerem az öccsét, elmúlt az érzelem részemről...
A kérdéseim: - nagy baj, hogy én 14 vagyok, ő meg 12 ?
- Te mit tennél a helyemben?
- Hogyan mondjam meg ezt a bátjának? :'(
nagyon nem hiányzott nekem ez a dolog..de nemtudom kiverni a fejemből a srácot(12) :(:(
2011. aug. 16. 21:08
11/15 anonim válasza:
Hát igen... utolsó előtti voltam szintén 18 :-D
12/15 anonim válasza:
Szakíts a nagyobbikkal ugyanis már nem szereted, de az öccsére ne mássz rá, mert ugyse jön össze mert méha jó tesók is TALÁN kiállnak egymásért. Meg könyörgöm mit akarsz 14 évesen egy 12 éves KISGYEREKTŐL?
13/15 anonim válasza:
A szerelem nincs korhoz kötve. Ha megtetszett neki akkor megtetszett ennyi.2-3 hónapot várj addig járj el hozzájuk és utána mondd el.
14/15 anonim válasza:
Hát, ez a két év korkülönbség nem nagy baj! Megpróbálhatsz a kisebb barátja lenni de a nagyot ne dobd el (mármint ne csináld azt, hogy mindig csak a kisebb), mert akkor észreveheti az igazat és mindkét tesó megsértődhet
15/15 anonim válasza:
Vedd el a bátyját dugd meg az öccsét:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!