Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hülye egy szitu. Nemtom mit...

Hülye egy szitu. Nemtom mit tehetnék?

Figyelt kérdés

Hosszú lenne az egész sztori, szóval térjünk a lényegre...

van egy fiú(15) vele járok.... de van egy öccse is..akit a napokban ismertem meg. A gáz az, hogy nagyon megtetszett az öccse..sőt mondhatjuk, hogy szerelmes vagyok belé.

És ez a gond.. :/ a kis öcsi(12) ezt nemtudom , hogy tudja-e...de a bátja már többször megjegyezte nekem, hogy látom, hogy bejön neked.. és ez g.ciség de mióta ismerem az öccsét, elmúlt az érzelem részemről...

A kérdéseim: - nagy baj, hogy én 14 vagyok, ő meg 12 ?

- Te mit tennél a helyemben?

- Hogyan mondjam meg ezt a bátjának? :'(

nagyon nem hiányzott nekem ez a dolog..de nemtudom kiverni a fejemből a srácot(12) :(:(

2011. aug. 16. 21:08
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
55%

tyűűű...biza nagy gáz! kiskorú megrontásáért felelned kell.

ha elmúltál 14 büntethető vagy.

2011. aug. 16. 21:14
 2/15 A kérdező kommentje:
dejó..erre nemis gondoltam :/
2011. aug. 16. 21:19
 3/15 anonim ***** válasza:
71%

Szerintem már az is gáz, hogy nem tudod helyesen leírni, hogy bátyja. :)

Nyugodtan jár az öccsel, ez csak fellángolás, elmúlik hamar.

2011. aug. 16. 21:20
 4/15 A kérdező kommentje:

Na de sztem undorító, hogy dobom az egyiket, és rámászok a testvérére..

De ennek ellenére megpróbálok beszélni velük.

Csak nemtudom mit..

2011. aug. 16. 21:26
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Az ,hogy a testvére és lecsekkolod utána az gáz.

De a kor szerintem nem. Ismerősöm 14 ,11 éves csajjal "járt" -azt senki se cikizte...:)

2011. aug. 16. 21:46
 6/15 jokepĂź86 ***** válasza:
100%
hát ez a te korodban még korai. de nem tudom lehet e már beszélni veled a szexualitásról is beszélni. Fognak téged még többen is érdekelni. szerelem még gyerekcipőben jár nálad. ha tippek kellenek inkább kérdezz e-mail-en. legjobbakat:)
2011. aug. 16. 21:49
 7/15 A kérdező kommentje:

köszi mindenkinek :) még várom a kommenteket :)

uccsó asszem holnap majd dobok egy privit :D

2011. aug. 16. 22:04
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem szakíts az idősebb sráccal, ha már nem szereted. De a kisebbnél ne próbálkozz pár hónapig. Legyetek csak barátok, de ne járj még vele. Ha egy kis idő múlva még mindig tetszik akkor nyugodtan összejöhettek, mert nem a kicsiért dobtad a nagyot.
2011. aug. 16. 23:31
 9/15 anonim ***** válasza:
26%
14 meg egy 12 éves. Gyönyörű párosítás. Két kisgyerek. Inkább keress 16-7 évest az már nem legózik remélhetőleg.
2011. aug. 17. 11:25
 10/15 anonim ***** válasza:
30%

utolsó..ez JÓ!:D :D

am. kellemetlen helyzet!Ezek a mai 14évesek,tnylg. nem értek már semmit!:D Egy 18 éves

2011. aug. 17. 23:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!