Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Gáz anyuval menni a plázába?

Gáz anyuval menni a plázába?

Figyelt kérdés

Anyu mindenképpen velem akar jönni amikor sulira a cuccokat megvesszük, viszont én annyira nem szeretnék... Mindenki a barátaival megy. Nem arról van szó h nem szeretem meg szégyellem... csak azért még is mit gondolnának h egy 16 éves csaj az anyukájával vásárol.

Szerintetek?

2011. aug. 16. 20:58
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Még 23 évesen is anyukámmal jártam bevásárolni. Csak akkor már nem ő vitt engem, hanem én őt! :D

Nem ciki, miért lenne? Ő az anyukád! És ő ott lesz neked ha szerencséd van 30 év múlva is, de a menő haverok 2 év múlva már a nevedre sem fognak emlékezni!

2011. aug. 17. 08:07
 22/24 anonim ***** válasza:

"menő arcok"? Pff! "Kikiáltják" magukat menőnek mások pedig elfogadják ezt, ennyi az egész menőség. Ha mindenki nem bárja őket sz.arna rájuk akkor nem is lennének annyira menők.

Egyébként én is legtöbbször az anyukámmal vásárolok, és én magasról teszek a "menő arcokra"

2011. aug. 17. 16:13
 23/24 anonim ***** válasza:

Hát akkor bizony én nagyon gáz vagyok, mert sokszor van, hogy apukámmal vagy nagymamámmal megyek cipőt/ruhát venni. :D

16/l

2011. aug. 17. 20:21
 24/24 csak1csajszi ***** válasza:
Én megmondom őszintén,Anyukámmal sokkal jobban szeretek vásárolni,mint barátnőkkel/haverokkal,vagy a párommal.Előtte nem gáz semmi,tudja milyen ruhákat szeretek,beszélgetünk közbe,segít kiválasztani,amit akarok,fagyizgatunk,ilyesmik! 19/N
2011. aug. 19. 01:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!