Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Gáz anyuval menni a plázába?

Gáz anyuval menni a plázába?

Figyelt kérdés

Anyu mindenképpen velem akar jönni amikor sulira a cuccokat megvesszük, viszont én annyira nem szeretnék... Mindenki a barátaival megy. Nem arról van szó h nem szeretem meg szégyellem... csak azért még is mit gondolnának h egy 16 éves csaj az anyukájával vásárol.

Szerintetek?

2011. aug. 16. 20:58
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%

Ő adja a pénzt? Akkor gondolom van beleszólása...

Amúgy meg mennyi az esély, hogy pont a haverokkal fogsz összefutni? Ha semennyi, akkor mit érdekel, hogy ki mit gondol? Az eladót és a többi vásárlót nem fogja érdekelni hogy ki vagy és kivel vásárolsz.

2011. aug. 16. 21:02
 2/24 anonim ***** válasza:
100%

Én az esetek 90%-ában anyuval megyek. Hidd el, az emberek lekaksizzák, kivel mész.

16/l

3/24 anonim válasza:
100%

miért lenne az? az, hogy vannak akik az édesanyjuk nélkül mennek ide oda, azok nem azért mert ők ezt akarják.. örülj neki, hogy anyukád foglalkozik veled, van aki már 14 évesen elvesztette.. soha ne bánj egy pillanatot se vele.

20F

4/24 anonim ***** válasza:

Tök jó, hogy önállóságra törekszel, de szerintem nem ciki anyuval vásárolni.

Én egy olyan helyen dolgozom, ahol néha anyuka elkíséri a 40 éves fiát...na az ciki! De 16 évesen anyuval vásárolni nem ciki, csak nem menő dolog.

Ha nagyon zavar mond meg anyukádnak, hogy mivel mások nem az anyukájukkal mennek, ezért te sem szeretnéd. Vagy hagyd a csudába, ne foglalkozz másokkal, gyorsan vásárolj be anyuval és kész. :)

2011. aug. 16. 21:04
 5/24 anonim ***** válasza:

"Hidd el, az emberek lekaksizzák, kivel mész. "

Pontosan! Mindenki el lesz foglalva a saját beszerzendő listájával, senkit sem érdekel hogy te ott leszel-e és ha igen, akkor kivel.

2011. aug. 16. 21:06
 6/24 anonim ***** válasza:
100%
Így van. Addig jó amíg van az ember mellett olyan aki szívből szereti és mindent megtesz érte. Egy percig se szégyelld őt és azt se ha együtt vásároltok. Hidd el minden egyes perc fontos, még ha nem is tűnik most annak.
2011. aug. 16. 21:06
 7/24 anonim ***** válasza:
szerintem az anyától függ
2011. aug. 16. 21:09
 8/24 Lanka12 válasza:

Nagyon tetszett a kérdés!

16 éves nagylányommal múlt héten együtt vettük meg a tanszereket.

Ő nem rejti véka alá a véleményét, nyíltan a szemembe mondja: nem vagyunk mi ketten barátnők! De úgy látszik, azért nem érezte cikinek, pedig elég menő a csaj. Szóval szerintem ez hozzáállás kérdése. Amúgy rengeteg barátja és ismerőse van...

2011. aug. 16. 21:10
 9/24 anonim ***** válasza:
100%

Én is szoktam anyuval vásárolni,a tanszereket holnap együtt vesszük meg.:) Nem ciki,nyugi!

16/L

2011. aug. 16. 21:12
 10/24 A kérdező kommentje:
Épp ez az, hogy itt ismer nagyjából mindenki. A "menő arcok" meg már máskor is kiröhögtek amikor anyuval voltam (addig nem is éreztem gáznak).
2011. aug. 16. 21:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!