Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Gáz anyuval menni a plázába?

Gáz anyuval menni a plázába?

Figyelt kérdés

Anyu mindenképpen velem akar jönni amikor sulira a cuccokat megvesszük, viszont én annyira nem szeretnék... Mindenki a barátaival megy. Nem arról van szó h nem szeretem meg szégyellem... csak azért még is mit gondolnának h egy 16 éves csaj az anyukájával vásárol.

Szerintetek?

2011. aug. 16. 20:58
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

De kit érdekelnek a "menő arcok"?

Ők épp azon menősködnek, hogy másokat megszólnak, kinevetnek, de ha belegondolsz ebben mi a vicces? Semmi! Silány kis szar életük lehet, ha ez a szórakozásuk.

Szóval vásárolj inkább anyukádat, minthogy ezekkel a nevetséges majmokkal foglalkozz!

2011. aug. 16. 21:23
 12/24 anonim ***** válasza:

anyukádat=anyukáddal

bocs elírtam :)

2011. aug. 16. 21:23
 13/24 anonim ***** válasza:

Soha nem jutott eszembe hogy ez ciki lenne, sokat szoktam együtt menni az anyukámmal, gyakran az apukám is jön.

16/L

2011. aug. 16. 21:26
 14/24 anonim ***** válasza:
hahah én 20 évesen is eljárok anyámmal, nagymamámmal vásárolni. az ilyen kis 16 éves "menőarc" plázalúzereken meg csak mosolygok.
2011. aug. 16. 21:46
 15/24 anonim ***** válasza:
És? Kit érdekelnek a menő arcok?:) Anyukám az egyik legjobb barátnőm, szeretek vele vásárolni.
2011. aug. 16. 22:25
 16/24 anonim ***** válasza:

Anyukámmal a legjobb vásárolni.

A múltkor a nagymamám is velünk jött, örültem neki. Tök jól éreztük magunkat, lehet közben beszélgetni, lehet jóindulatúan nevetni a nagyi kissé elavult ízlésén, közben eszünk egy fagyit, elvagyunk.

21/L

2011. aug. 16. 22:27
 17/24 anonim ***** válasza:
fúúh hát én is vele megyek és semmi ciki sincs abban.. azok mondják cikinek akiknek nincs ilyen jó kapcsolatuk a szüleikkel. nem az.. enyém szép meg divatos szval nem gáz
2011. aug. 16. 22:28
 18/24 anonim ***** válasza:
Semmi ciki nincs ebben. Én 19/L vagyok és még van, hogy én hívom,hogy jöjjön velem :D A menő arcok meg kit érdekelnek. Szerintem ők akkor vannak együtt a szüleikkel amikor pénzt kérnek meg ha netán együtt esznek meg tévéznek.
2011. aug. 17. 00:08
 19/24 anonim ***** válasza:
Én szoktam menni barátnőimmel és anyuval is, igazából mindegy... Néha furának érzem, de cikinek semmiképpen. Maximum kevesebbet nevetünk, hát és...:)
2011. aug. 17. 00:42
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
Ha ezt gáznak tartod, akkor azt jelenti, hogy szégyelled az anyukádat!
2011. aug. 17. 06:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!