Vannak esetleg olyan oldalakat, ahonnan mindenféle játékot lelehet tölteni a kicsiknek ingyen? Gondolok itt társasjátékra, vagy bármi olyanra amit anyuval-apuval közösen csinálhat egy bölcsis, ovis korú gyerek.
Hát én ajánlanám a www.honfoglalo.hu - t és ott a Junior szobát.
Regisztrálni kell csak.
Vagy vannak különbözö torrentoldalak pl.: -beload.hu
-ztracker.hu
stb.
Némelyik csak regisztrációt igényel de egyik-másikhoz meghívó szükséges. Szerintem a torrentoldalakon lehet a legtöbb jó játékot megtalálni.
De ha ez túl bonyolultnak tünik akk meg csak a honfoglalo.hu meg a stratlapjátékok.hu a megoldás vagy más ilyesféle játékoldal. :)
Én a www.canadahun.hu oldalt ajánlanám. Innen komplett társasjátékokat is le tudtok tölteni, vagy feladatlapokat, könyveket stb. Regisztrálni kell és ha megvan a 20 hozzászólásod és eltelt 48 óra, akkor már tudsz töltögetni.
Ezenkívül ha már nagyobb a gyerkőc, akkor szerintem jó még a kvízpart oldal is. Itt vannak kifejezetten gyerekes kérdések, de felnőtteknek is nagyon jó.
Kidoz.net
Nézd meg ezt, kifejezetten gyerekeknek szól, még véletlenül sem ugrik be semmi olyan, ami nem nekik való.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!