Van e olyan oldal, ahol ingyen baba, gyerek ruhákat ajánlanak fel?
A vatera.hu és a teszvesz.hu oldalon és szétnézhetsz, ott sokszor van olyan, hogy igaz, valamit meg kell venni, de nem olyan sokért, és ad hozzá ajándékba body-kat, stb, múltkor láttam, volt fénykép is, kb 15 ruha járt ajándékba ,csak már nem emlékszem sajnos, hogy mihez.
De érdemes megnézni!
Plussz angol turkálóban is sokszor van babaruha, olyan helyre érdemes menni, ahol kilóra dják. 1 kiló ruha kb 2000 ft, és gondolja bele, hogy abból hány db kis ruhát kapsz az újszülöttnek!
www.hadakft.hu
Szia! Bár nem ingyenes, de a babaszoba.hu-n érdemes körülnézned, mert nagyon sok ruha van fent, picinek is és nagyobbaknak is. Én is rendeltem innen, általában jó minőségűek, és akár már 100 Ft-ért találsz ruhákat. Ami még eszembe jutott hogy nincs esetleg olyan barátnő a környezetben aki tudna ruhákat kölcsönadni a picinek, mivel általában mindenki elteszi őket, és tönkre nem igen mennek, annál sokkal előbb kinövik. Én is a legtöbbet kölcsön kaptam. Esetleg helyi családsegítő szervezet?
Ezek csak ötletek amik eszembe jutottak, hátha segítenek.
Szia!
A 3-ik válaszolóhoz: Teszvesz, vatera: 1 Ft-os aukciókon is lehet "lőni" sok cuccot, akár csomagokat is!
Mi karácsonyra adtuk a nagycsaládosok szervezetének a gyerekruhákat. Sajnálom, hogy nem hamarabb akadtunk egymásra! Sok szerencsét!
Üdv
Azért úgy látom internetre még mindig futja!
Már ne is haragudj, de ha ilyen helyzetbe kerülnék, a net lenne az első amit lemondanék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!