Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Van e olyan oldal, ahol...

Van e olyan oldal, ahol ingyen baba, gyerek ruhákat ajánlanak fel?

Figyelt kérdés
nagy szükségem lenne rá, fiaim, és most születendő lányom számára, akit februára várunk sajnos a lakáshitelünk nagyon megugrot és nem tudok nekik venni, minden segitséget elfogadok, természetesen használtra gondoltam a postát fizetem. Köszönöm a segitséget,
2009. jan. 29. 15:18
1 2
 11/13 anonim válasza:
0%

Egy gerinc beteg anyuka segítséget szeretne kérni egyedül vagyok itthon kislányommal aki 11 hónapos és nagyon meg vagyunk szorulva!Kérem segítsenek legyen az élelmiszer a kicsinek ruha!Most 10 kg és 78 cm 86 -os ruhát hord most, de már kinövőfélbe van!5-ös pelust hord , talp hossza 15 cm!Lehet játék , bady , bébiétel , cipő amit nélkülözni tudnak!Vagy akármilyen élelmiszer!Lassan ott tartunk , hogy menni kell az albérletből mert elmaradás van és a villany kikapcsolás is veszélyeztet minket!Kérem az együtt érző anyukákat ha tehetik segítsenek! Szívből köszönöm segítségüket kislányom nevében is!Bízom még az emberiségben, hogy segítő kezet nyújtanak és nem fordítanak hátat!Tudom senkinek sem egyszerű a mai világban , tudom milyen nehéz!Bocsánat azoktól akik sértőnek érzik ezt a fórum témát!Tényleg nem vagyok csaló csak kétségbe esett vagyok kérem ezért ne támadjanak!Akkor még terhes lettem nem volt ilyen anyagi helyzetem és nem várt baba volt amit nem bánok imádom a kicsi lánykámat , de szerintem nekem is kijár az anyaság öröme, boldogsága!Sajnos senki nem tud segíteni nekem a családban! 27 éves vagyok becsületes és nem csaló !Olvastam fórumon , hogy kapott egy rászoruló babakocsit és utána meg egy aukciós oldalon árulta!Na én nem ilyen vagyok!Tényleg lassan már a kicsinek alig tudom a betevőt megteremteni!Én nem számítok csak a kicsi!Nagyon köszönöm aki segít nekünk!Bármit elfogadunk élelmiszernek is nagyon örülünk!

tmaria82@gmail.com 20/545-94-78 Üdvözlettel:Marcsi Bács megyéből

2009. okt. 17. 23:31
 12/13 anonim válasza:
Bocsánat ha valakit zavar a hirdetés! :( Kicsi lányom miatt tettem!:(
2009. okt. 18. 09:46
 13/13 anonim válasza:
:(
2009. okt. 18. 17:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!