Miért baj ha nem skatulyázom be magam?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Sokak szerint nincs egyéniségem mert nem képviselek egyetlen stílusirányzatot sem. Bármilyen zenét meghallgatok, és bármilyen ruhát felveszek ami tetszik. Ez teljesen a hangulatomtól függ.
Az osztálytársaim kiközösítenek/kiközösítettek emiatt.
Mit tegyek?
Köszönöm ha segítettek.
Ha kíváncsiak vagytok még részletekre kérdezzetek nyugodtan.
2011. aug. 15. 11:42
2/5 anonim válasza:
Ne foglalkozz velük! Soha senki kedvéért ne változz meg!
3/5 anonim válasza:
Add mindig önmagad! Szerintem ez nem baj, én is ilyen vagyok. :) Főleg ilyen stílusok létezésénél, mint a punk, vagy a mindenkit leszólogatós plázacica... Ne hallgass az osztálytársaidra. Gonoszak. ;)
4/5 anonim válasza:
az egyediség pont ebben rejlik! hogy változatos vagy! akik beskatulyázzák magukat stílusokba azoknak nincs egyéniségük, mert másokat, egy megszabott stílust követnek és nem magukat!!!!
5/5 anonim válasza:
inkább ez az egyediség, mint az, amit ők csinálnak. majd pár év múlva rájössz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!