Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogyan vegyem rá anyát?

Hogyan vegyem rá anyát?

Figyelt kérdés
van egy iphonom és egy 4 gigás mobilnet csomagom,de én szeretném 16gigásra megváltoztatni de nem engedi pedig kitelne a zsebpénzemből
2011. aug. 13. 16:48
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Előttem szóló 76% te egy idióta vagy :D. Ne haragudj, de nem pondrózunk le számunkra ellenszenves figurákat sem. Ha ő megteheti megteheti, nem turkálunk más pénztárcájában, ez alapszabály. A kérdés nem erre irányult.
2011. aug. 13. 18:57
 12/21 anonim ***** válasza:
0%

Na "anyukák", csodálkoztok, hogy bunkón válaszolok, amikor ti se vagytok képesek normális hangnemben választ írni. Mi közötök van más pénztárcájához, ha nekik van rá, akkor van!

13/F

2011. aug. 13. 19:53
 13/21 anonim ***** válasza:
Nekem még 100 megás sincs... de csak azért, mert nem vagyok iponos nyomorék, hanem rendes telefonon androidon dolgozom, és nem a reklámok töltögetésével cseszem el az időm.
2011. aug. 13. 20:00
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
örülj,hogy 4 gigás van,lehet,hogy egyszer még eljön az idő,amikor ennyi sem lessz.nekem nincs iphonom,pedig megvehetném,de engem úgy neveltek,hogy becsüljem meg azt amim van,és ne akarjak többet annál,mint amire szükségem van.inkább vegyél valami hasznosabb dolgot,vagy tartsd meg a pénzt,mert soha nem tudhatod,hogy mi lessz később.
2011. aug. 13. 21:25
 15/21 anonim ***** válasza:
Hadd kérdezzem már meg, hogy mennyi a zsebpénzed?
2011. aug. 13. 21:52
 16/21 anonim ***** válasza:

Most miért kell szegény Kérdezőt bántani? Nektek is voltak olyan dolgok, amiket szerettetek volna, és nem engedték.. csak akkor még nem ilyen dolgokat szerettetek volna, hanem olyat ami a Ti korotokban volt "menő".

Kedves Kérdező!

Szerintem puhítsd anyukádat, mondd neki, hogy van rá elég zsebpénzed. Hidd el egyszer megpuhul! :)

Sok sikert! 20/L

2011. aug. 13. 22:04
 17/21 anonim ***** válasza:

Anyukák?xD

Első vagyok, és 14/L...

2011. aug. 14. 00:07
 18/21 anonim ***** válasza:
17:43-mas vagyok. És ha hiszed ha nem, 16 évesen még nem vagyok anyuka. :D
2011. aug. 14. 00:11
 19/21 anonim ***** válasza:
nekem meg van egy LG GS290em amin tudok Facebookozni... :)))
2011. aug. 14. 00:27
 20/21 anonim válasza:

Ez a válasz 8%-ban hasznosnak tűnik.

A válasz írója 52%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 17:25

szerintem sürgősen vegyél vissza az arcodból ;)

miaz, hogy nem anyukáknak szól a kérdés? én sehol nem látom, hogy oda lenne írva, hogy mondjuk +13-15 év közöttiek..." és az ilyenekért néznek hülyének meg debilnek minden fiatalt, mint te -.-

amúgy szerintem szépen kérd egy darabig, és mond, hogy neked van rá pénzed, nem neki kell fizetni :) előbb utóbb megengedi ;)

2011. aug. 14. 23:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!