Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogy vegyem rá anyát, hogy...

Hogy vegyem rá anyát, hogy elengedjen?

Figyelt kérdés

A barátaimmal kitaláltuk,hogy elkéne menni sátorozni...Tudják,hogy én nem szeretem annyira a természetet,ezért az egyik srác mondta,hogy mehetnénk a nyaralójukba,mert az eléggé hatalmas és ott tuti elférnénk,meg szinte sosem használják(4-en lennének a fiúk és mi is 4-en,lányok).Nincs messze a nyaralójuk,kb. 10 perc a házunktól.Nagyon elszeretnék menni,mert jön az a srác is,akibe kb.4 éve bele vagyok zúgva,de még nem mertem hozzá sem szólni (külön suli :S)

14L

2011. márc. 22. 20:19
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Szia ! Amikor elkezdtem olvasni az jutott eszembe, hogy engem 14 évesen egyedül egy nyaralóba nem engednének el ...De amikor láttam , hogy 10 percre van a házatoktól , akkor az jutott eszembe miért ne?Bár ott is aludni ..fiúkkal ..háát nem bizti ,hogy engednéék :) Kérdezted már az anyukád?:) mit mondott?:)
2011. márc. 22. 20:39
 2/14 A kérdező kommentje:

Nevetett,hogy én már attól rosszul vagyok,ha fél óráig térerő nélkül kell maradjak -.-

Jó,régen tényleg ilyen voltam (féltem mindentől,sokszor voltam vásárolni),de összevesztem az akkori legjobb barátnőmmel és azóta teljesen más vagyok.De anya ezt nem hiszi el... :S

2011. márc. 22. 20:43
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Mivel közel van a házatokhoz, abban az esetben, ha ismerik a társaságot (főleg a fiúkat) szerintem van rá esély, hogy elengedjenek, persze ne nagyon éld bele magad egyenlőre. Ha nem ismerik még őket, akkor mutasd be nekik őket egy délután, mondjuk felhívod őket magadhoz vagy suli után menjenek érted és majd ott. Azt pedig ígérd meg a szüleidnek, hogy telefonálni fogsz 1 vagy 2 óránként, valamint nem fogtok sem beb*szni, sem tépni, sem hasonlók. Én szülőként ezt betartatva elengednélek. 24/N
2011. márc. 22. 20:43
 4/14 anonim ***** válasza:
54%
naívnak tűnsz, szerintem első órában megb@sznak. már bocsánat:)
2011. márc. 22. 21:37
 5/14 anonim válasza:
48%
vajon miért van az hogy, amikor megláttam a 4 fiu négy lányt egy nyaralóban egyből a gruppen jutott eszembe? hhm :/ (perverzség , de az egészséges dolog :P ) hát igen ez magyarország :)
2011. márc. 23. 12:28
 6/14 anonim ***** válasza:
64%
Úgy is fogtok dugni meg gondolom isztok is.De persze ezt ne mondd el anyádéknak :D
2011. márc. 23. 12:34
 7/14 anonim válasza:
59%
jányom! :D most komolyan nem fogtok dugni meg berugni? :D kötvehiszem
2011. márc. 23. 12:38
 8/14 anonim ***** válasza:
hát szerintem mond anyádnak, hogy beszéljen a többi szülővel, hogy pl 2x az este folyamán rátoknézzenek, hogy minden rendbe van-e.
2011. márc. 23. 13:00
 9/14 anonim ***** válasza:
52%
14 évesen szülői felügyelet nélkül éjszakára egy csapat tinit kizárt, hogy elengedjek. 14 éves gyerek nem tud olyan felelősségteljes oldalt felmutatni, ami alapján én nyugodtan áldásomat adjam, és biztosra menjek, ha a többiek a kútba ugranak, ő nem ugrik utánuk. Talán még úgy engednélek el próbaképpen, hogy 11 körülre haza kell jönni, ha a legkisebb alkohol, cigiszagot megérzem, akkor viszont ugrott a buli 18-ig az tuti.
2011. márc. 23. 13:00
 10/14 anonim ***** válasza:
41%

"naívnak tűnsz, szerintem első órában megb@sznak" - tök igazad van. Ha nem ez lenne a cél, minek akarnátok együttaludni?

Amúgymeg ha 10 percre van a házatoktól, miért ne elég, ha mondjuk te nyolckor lelépsz és mész haza? Ha az én lányom lennél ez lene a maximum, ami megengednék, de ezen is elgondolkodnék.

(közben meg tízpercenként hívogatnálak, hogy mi a helyzet...)

2011. márc. 23. 14:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!