Hogy vegyem rá anyát, hogy elengedjen?
A barátaimmal kitaláltuk,hogy elkéne menni sátorozni...Tudják,hogy én nem szeretem annyira a természetet,ezért az egyik srác mondta,hogy mehetnénk a nyaralójukba,mert az eléggé hatalmas és ott tuti elférnénk,meg szinte sosem használják(4-en lennének a fiúk és mi is 4-en,lányok).Nincs messze a nyaralójuk,kb. 10 perc a házunktól.Nagyon elszeretnék menni,mert jön az a srác is,akibe kb.4 éve bele vagyok zúgva,de még nem mertem hozzá sem szólni (külön suli :S)
14L
itt nem kell se hazudni se semmit. az igazságot mondd. 14 évesen szerintem elég idős vagy hozzá..én 13 vagyok és mindenhová elengednek mert 1. tudják hogy nem csinálok semmi hülyeséget 2. nem olyan a társaság.
ne úgy mondd hogy anya elmeehtek a haverokkal... mert az rég rossz... kezdd úgy hogy " anya, az osztálytársaimmal elmehetnénk kirándulni, és az egyik OSZTÁLYTÁRSAM nyaralójukban aludnánk, ami itt van 10 percre.. és ha megkérdezui na és kik lesznek ott? akkor mondd először sorold fel a lányokat akik jönnek.. ha nem enged el mondd meg neki hogy a házit megírod, stb, jó leszel és hogy nem csinálsz semmi hülyeséget
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!