Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Hogy vegyem rá anyát hogy...

Hogy vegyem rá anyát hogy elengedjen a barátnőmnél Gergelyugornyára?

Figyelt kérdés
2011. júl. 28. 18:31
 1/10 anonim ***** válasza:

Hány éves is vagy?

Nagyon nem mindegy, hogy 14 vagy 54 éves.

2011. júl. 28. 18:47
 2/10 anonim válasza:
Mondd azt neki hogy a barátnőd szülei elmennek Mucsaröcsögére nyaralni, és meghívtak téged is :)
2011. júl. 28. 18:53
 3/10 anonim ***** válasza:
Azért Mucsaröcsöge és GerelyIugornya között van némi különbség...
2011. júl. 28. 19:14
 4/10 A kérdező kommentje:
13 leszek nemsokára nem tudom az mondani mert anya is ismeri őket és bármikor letud jönni -.- de az ciki
2011. júl. 28. 21:48
 5/10 anonim ***** válasza:

Nos ez esetben, ha szüleid ismerik a vendéglátó szülőket, akkor egymás között kell lebeszélniük, illetve az ő szülei is kezdeményezhetik a meghívást.

Nálunk így volt anno és működött.

Egy szülő szívesen elengedi a gyermekét ha tudja hogy kinek a felügyelete alatt van.

Persze szülői felügyelet nélkül az a normális ha nem engednek el ebben a korban.

2011. júl. 28. 22:55
 6/10 anonim válasza:

Vigyél anyudnak egy pasit,amíg elmégy Ugornyára!

Azzal el lesz ő is!

2011. júl. 29. 18:30
 7/10 anonim válasza:
A "Nos ez esetben" választ fogadd el. Nem kell sehogyan "rávenned". Vagy bíztok egymásban, vagy nem. Ha nem könyörögsz, csak csak nyíltan kéred, így javíthatod a bizalmi kapcsolatotokat.
2011. júl. 30. 10:50
 8/10 anonim válasza:

A lányomat én is csak létező településre engedném el.

Gergelyiugornya jó kis hely,remélem Édesanyád nem fél

tesztelni a saját nevelését.Helyedben én kérném,hogy bízzon meg bennem és igyekeznék nem visszaélni vele.

2011. júl. 30. 12:03
 9/10 anonim válasza:

Ha anyuka nagyon kardoskodik, akkor állítólag tényleg az a legjobb módszer, ha megkérdezed: "Hát így bízol a nevelésedben?"

Eben az esetben én sem látok más problémát...

2011. aug. 1. 09:30
 10/10 A kérdező kommentje:
napközben 3 felnőtt is vigyázna ránk mert mi egy olyan kis vendéglátó izében lennénk és az emelet pedig lakóház. de már mondoam a barátnőmnek hogy szóljon az apjának hogy hívja fel anyát de nem. vagyis nem mondja meg mert mindig kiemgy a fejéből. de majd én megmondom neki. és köszönöm a "Nos ez esetben" válaszát. biztos elenged így :D
2011. aug. 2. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!