Kell nekem septum ( orr piercing ) anyát hogy vegyem rá?
Jajj,istenem. Én 14. szülinapomra kaptam Anyutól és elvitt kiböketni.Nem tudom,hogy miért ilyen nagy cucc a 21. században ez.Rengetek csaj ismerősöm van aki 13 évesen csináltatta. Szerintem simán megengedhetné.
19L
Első vagyok.Én a fül lyukasztást elintéztem magamnak,úgy,hogy nem tudták.
Figyi kidobni úgy sem dobnak ki,max dühös lenne.Én a hörcsögöt is ezelött 5 éve úgy vittem haza,hogy nem tudták aztán pedig utálják a rágcsálókat,ezért 2 hétig Apum nem beszélt velem,aztán ma már jót röhögünk az egészen.
Bátraknak áll a világ.
szerintem meg anyukádnak igaza van hogy nem engedi. Jól teszi, én se engedném a lányomnak később (most 4 hós), mert szerintem nagyon undorító tud lenni. Bocsi...
Lehet lepontozni.
Hát két dolgot tehetsz (én az elsőt javaslom).
1. Megpróbálod kideríteni, hogy miért nem engedi, és utána megpróbálod meggyőzni, esetleg kicsit alkudozni (jobban fogsz tanulni, többet segítesz otthon, stb., és ha úgy látja, hogy ezeket betartod, akkor talán megengedi). A meggyőzésnél azt is bedobhatod, hogy a septum pont olyan, hogy ha kiveszed, még a helye sem fog látszani kicsit sem.
2. Megcsináltatod titokban, patkót rakatsz be, és ha anyukád látja, akkor befordítod, úgy nem látszik.
De nem javaslom, hogy becsapd anyukádat, mert előbb-utóbb minden mindig kiderül, és akkor oda a bizalom.
Amúgy ha az én lányom lennél, én megengedném, de én a gyerekem születése előtt body piercerként dolgoztam, szóval kicsit más a felfogásom, mint az átlag szülőknek :)
Nem lehet észrevenni, mert ha felfelé fordítod, akkor az egész az orrodon belülre kerül. De amikor beszúrják, hát pár napig nem lesz kellemes forgatni, mert még érzékeny lesz.
De azért szerintem először próbálj meg az egyes pont szerint eljárni, ha így sem sikerül, akkor megértem, ha mégis megcsináltatod, de arra készülj fel, hogy előbb vagy utóbb minden ki szokott derülni. Tini koromban én is azt hittem, hogy a megtévesztés mestere vagyok, aztán rá kellett jönnöm, hogy nem is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!