Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogy vegyem rá anyát?

Hogy vegyem rá anyát?

Figyelt kérdés
Szőkésbarna hajam van, 4 szőke melírcsíkkal, de szeretnék egy sötét barna melírcsíkot is. Anya azt mondta, hogy a 14. szülinapomon (augusztusban), de én kisírtam, hogy hadd legyen júniusban. De én most szeretném, mert nem sokára amúgy is mennék fodrászhoz, mert levágatom kleopátrára a hajam, de szeretném, már akkor megcsináltatni azt a barna melírcsíkot is! Mit tegyek?
2011. jan. 8. 21:01
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem,ha anyud már ezeket megengedte és most megint megengedte nem mindegy,hogy mikor lesz benne??

Vagy az iskola miatt nemakarja??Megkérdezted már ,hogy miért nem engedi hamarabb??

2011. jan. 8. 21:04
 2/10 A kérdező kommentje:
megkérdeztem, de az volt a válasza, hogy Csak! De a szőkéket meg engedte még nyáron.
2011. jan. 8. 21:06
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
KérdMond meg neki, hogy a csak nem válasz, és hogy indokolja meg legalább egy érvel, hogy mért nem. Aztán elmodnhatod neki a te véleméynedet is. Kérd meg, hoyg beszéljétek meg... nekem volt már vörös..fekete.. padlizsán és még élek... 14L
2011. jan. 8. 21:10
 4/10 A kérdező kommentje:
oké, megpróbálom
2011. jan. 8. 21:12
 5/10 anonim ***** válasza:
72%
nekem most lesz a szülinapom vasárnap, most töltöm a 14-et és aztmondta anyukám nyáron hogy 14-et mmég benem töltöm nem lehet szó hajfestéstől. És holjárunk? Már novemberben lila melír volt a hajamban :p pedig nekem sem volt könnyű meggyőzni de sikerült mert anyukám is belátta,hogy semmi különbség nemlesz ha néhány hónappal később csinálják meg vagy most. :D
2011. jan. 8. 21:18
 6/10 A kérdező kommentje:
Oké, köszi, én meg mondom anyunak, hogy semmi nem lesz más azzal hogy néhány hónappal később lesz! És köszi a gyors válaszokat, jöhetnek még :)
2011. jan. 8. 21:20
 7/10 anonim ***** válasza:
0%
én eleve nem festhettem a hajam 14 évesen, de eszembe sem jutott volna, hogy tönkre tegyem a hajam. Majd megnézheted a hajad 15-20 év múlva majd költhetsz parókára is olyan csúnya lesz.
2011. jan. 8. 23:01
 8/10 anonim ***** válasza:

Hogyha a szőke melír csíkokat nyáron rakattad bele, akkor gondolom az le van nőve.. nem? akkor szerintem inkább azokat csináltasd meg szépen.(:

a kleopárta amúgy is nagyon szép/elegáns/vagány/trendi hajviselet, biztosan nagyon szexi leszel.. ha már új friszkód lesz, nem azt fogják nézni hogy van-e benne barna melír csík. :)

különben is lehet, hogy tavasszal már megengedi.. majd akkor újítasz. :)

13L

2011. jan. 9. 11:18
 9/10 anonim ***** válasza:
34%

Hát szép

Ilyeneket megengedni!

2011. jan. 9. 15:48
 10/10 gabimami0 válasza:
lehet hogy anyagi kérdés, kérdezd meg anyut
2011. jan. 29. 11:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!