Kamaszok! Ti féltek a sötétben?
Mitől ? És mit tesztek ellene ? kort és nemet is légyszi
Mert én nagyon :D
16/l
Én is eléggé félek, leginkább attól, hogy összetalálkozok valami kísértettel.:D Na de azért nem vagyok klinikai eset, odáig pl. sosem süllyednék, hogy behuggyantsak a sötét miatt (ezzel senkit sem akarok fikázni, megértem az előttem szólókat is).:D
13/L
Köszi !
Tegnap a mellettem lévő szobában eldőlt a porszívócső. Képzelhetitek, úgy megijedtem, hogy rosszul lettem :D
De megnyugtató, hogy nem csak én félek az elmám által kreált dolgoktól.
Én nem félek...csak nem érzem magam biztonságban :DD
16F
Szégyen nem szégyen, én félek.
Mindentől ami meglapulhat.xDDDD
Én beállítom a tévémet fél órára, és addig elalszok. ><
És fény mellet nem félek, este meg úgysem ébredek fel, ha meg igen, akkor villany fel, és tévé állítás. :D
14/L
Félek. Nem tudom, hogy mitől. Hogy tegyek ellene? Fényben meg lehetetlen aludni.
18L
Igen, és majdnem mindegyik dologtól [vagy mindegyiktől ? :O] félek, amit eddig leírtatok. :D
Szellemek, betörés, stbstb...
Én tv mellett alszok, vagy úgy, hogy a folyosón ég a villany [üvegajtó].
Ma annyira megijedtem, hogy uristen. :D És még csak éjszaka sem volt, csak egyedül voltam itthon, és fújt kint a szél, és bent meg nyitva volt a teraszajtó, meg még a konyhaajtó is, és olyan hangokat hallottam, mintha valaki/valami fel le szaladgálna a lépcsőn, meg csapkodná az ajtókat, stb...brr.
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!