Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok! Ti féltek a sötétben?

Kamaszok! Ti féltek a sötétben?

Figyelt kérdés

Mitől ? És mit tesztek ellene ? kort és nemet is légyszi

Mert én nagyon :D

16/l

2011. aug. 7. 13:00
1 2 3 4 5 6
 41/54 anonim ***** válasza:
79%

Én is eléggé félek, leginkább attól, hogy összetalálkozok valami kísértettel.:D Na de azért nem vagyok klinikai eset, odáig pl. sosem süllyednék, hogy behuggyantsak a sötét miatt (ezzel senkit sem akarok fikázni, megértem az előttem szólókat is).:D

13/L

2011. aug. 7. 23:12
 42/54 anonim ***** válasza:
79%
Hát nekem a sötéttel semmi bajom nem lenne. Ez lehet, hogy elég hülyén hangzik, de nem a sötéttől, hanem a szellemektől félek. Egész éjszaka ég nálam a lámpa, ha csak le nem kapcsolja vki. De ha felébredek akk megint felkapcsolom.
2011. aug. 7. 23:22
 43/54 anonim válasza:
79%
Nos én 17 éves létemre még még mindig félek néha : P. Bár én nem szellemektől vagy ilyesmi. Szerintem kissé kényszerbeteg lehetek xD. Kiskoromban hiába tudtam, hogy nincs senki az ágyam alatt mindig megnéztem egymás után vagy húszszor. Ha ez nem volt meg egyszerűen nem tudtam elaludni. Volt hogy ez súlyosbodott, benéztem az asztalalá, függönymögé, ágyalá szekrény mellé :P (egymás után többször, lekapcsoltam a villanyta és kényszert éreztem arra, hogy újból felkapcsoljam és megnézzem), mindig attól félek, betör valaki az éjszaka közepén, vagy megbújik valahol a házban :(. Pl ha este elmegyünk valahová nem szeretek én bemenni elsőnek, de ha mégis muszáj akkor gyorsan villanyt kapcsolok az összes helységben : (. Azért szerencsére az elmúlt két évben leszoktam az ágyalá nézegetésről : ), nem kívánom senkinek xD főleg, hogy anyáéknak sosem mertem mondani, nehogy hülyének nézzenek (mostmár beszéltem róla, és tényleg kicsit ferde szemmel tekintettek a dologra :P ) így nagyon nehéz volt megbírkózni vele xD.
2011. aug. 8. 00:01
 44/54 A kérdező kommentje:

Köszi !

Tegnap a mellettem lévő szobában eldőlt a porszívócső. Képzelhetitek, úgy megijedtem, hogy rosszul lettem :D

De megnyugtató, hogy nem csak én félek az elmám által kreált dolgoktól.

2011. aug. 8. 10:16
 45/54 anonim válasza:
40%
Én is félek a sötétbe de olyan kor zenét hallgatok vagy a fejemre húzom a takarót és jó dolgokra gondolok és akkor egy idő múlva elmúlik :DDD (egyépkén én a takarónak valami különleges erőt tulajdonítok azért húzom a fejemre xDDDD) 13/L
2011. aug. 8. 18:24
 46/54 anonim ***** válasza:
79%

Én nem félek...csak nem érzem magam biztonságban :DD

16F

2011. aug. 8. 21:18
 47/54 anonim ***** válasza:
79%

Szégyen nem szégyen, én félek.

Mindentől ami meglapulhat.xDDDD

Én beállítom a tévémet fél órára, és addig elalszok. ><

És fény mellet nem félek, este meg úgysem ébredek fel, ha meg igen, akkor villany fel, és tévé állítás. :D

14/L

2011. aug. 9. 00:29
 48/54 anonim ***** válasza:
79%

Félek. Nem tudom, hogy mitől. Hogy tegyek ellene? Fényben meg lehetetlen aludni.

18L

2011. aug. 10. 02:22
 49/54 anonim ***** válasza:
100%
én csak akkor félek ha teljesen tök sötét van és úgy kell menni valamerre. de aludni meg úgy szeretek, ha egyáltalán nincs fény :D
2011. aug. 11. 00:06
 50/54 anonim ***** válasza:

Igen, és majdnem mindegyik dologtól [vagy mindegyiktől ? :O] félek, amit eddig leírtatok. :D

Szellemek, betörés, stbstb...

Én tv mellett alszok, vagy úgy, hogy a folyosón ég a villany [üvegajtó].

Ma annyira megijedtem, hogy uristen. :D És még csak éjszaka sem volt, csak egyedül voltam itthon, és fújt kint a szél, és bent meg nyitva volt a teraszajtó, meg még a konyhaajtó is, és olyan hangokat hallottam, mintha valaki/valami fel le szaladgálna a lépcsőn, meg csapkodná az ajtókat, stb...brr.

14/L

2011. aug. 11. 00:10
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!