Kamaszok! Ti féltek a sötétben?
Mitől ? És mit tesztek ellene ? kort és nemet is légyszi
Mert én nagyon :D
16/l
Szeritnem neked férfiasabb a hangod mint neki.
Amúgy az egyik osztálytársam (lány) el volt ájulva meg romatikus pillanatnak tartotta azt amikor a nyaraláson egy orosz gyerek mellette vett ki egy narancsot xD.
Nekem volt olyan idoszakom amikor nagyon feltem, alidni, Wc-re kimenni meg zuhanyozni becsukott szemmel amikor sokat sims-tem es en a kaszastol feltem :D
12/L
Amíg nem fekszem le addig semmi rossz nem jut eszembe, még ha sötét is van. Viszont miután lefeküdtem, becsuktam a szemem és félálomban lennék, hirtelen eszembe jut minden marhaság: UFÓ-k, szellemek, dínók, tigrisek akik kiszöktek az állatkertből, betörők,, gyilkosok, zombik meg minden ami í tv-ben megy....:S
14/L
Egyszer valaki mondta, hogy feljött a wcből egy patkány. Én utána nem mertem ráülni.
Egyébként csak akkor félek ha látok valami olyat pl. Szellem labor, Állati kísértetek. Ezek valós történetek és utána nem igazán merek aludni. Volt idő amikor a betörőkről féltem pedig van kutyánk és ő figyelmeztette ha lenne valami. Horrort egyébként nem nézek.
16/L
Láttam egyszer a Falu c. filmet és annak ellenére,hogy nem hiszek a szörnyekben, a filmben is kiderül hogy ugratás és nem is a legijesztőbb a kosztüm amit láttam hetekig nem hagyott aludni. Csak mérgező bogaraktól félek és nagy ragadozóktól ami természetes.
17/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!