Kamaszok! Ti féltek a sötétben?
Mitől ? És mit tesztek ellene ? kort és nemet is légyszi
Mert én nagyon :D
16/l
Nem félek a sötétben. Amitől félek azok a bogarak, rovarok, pókok. Érdekes módon ha a szabadban találkozom velük egyik sem zavar, ha a szobámban van pl. egy pók vagy egy poloska bepánikolok. Nem tudom miért, de volt már olyan is, hogy ordítottam. Apám idiótának néz, de nem tehetek róla, hogy félek tőlük:S Mondjuk legyektől, szúnyogoktól nem félek, csak a koppanós bogaraktól, poloskáktól, pókoktól és társaiktól.
16/L
Én csak akkor, ha előtte valami szörnyűségről olvasok vagy hallok /gyilkosság, emberrablás, becsavarodott emberek/. Amúgy semmi bajom vele, bedugom a fülem valami zenével és békében alszom.
13/L
Nem. Miért kéne félni a sötétben? Tudom, hogy nincs semmi olyan a szobámban, ami árthatna nekem...Szóval nem értem, mitől kéne félni...:D
18/L
Vannak olyan konektorba dugos ejjeli lampak, azzal megoldhatod. Amugy enis csak akkor felek ha elotte valami rosszat hallok, nezek :)
12/L
Próbáltam, de feleslegesen nem pazarlom az áramot, meg zavar is :D
AMúgy én a szellemektől félek... Volt időszakom, amikor semmi bajom nem volt most visszatért. Még WC-re sem merek kimenni.
félek, hogy elesek:D
amikor este sötét van az egész házban, megyek aludni és keresem a szobámat, akkor úgy hadonászok,hogy ha azt világosba visszanézném biztosan elég vicces lenne:DD tapogatózok, óvatosan lépdelek, furcsán előre tartom a fejem és csukva van a szemem: DDD
visszatérve a témához, nem félek semmitől, mert csak olyanok vannak jelen a sötétben, mint világosban.
Én egy kicsit igen. Van amikor még élvezem is ha éjjel ki kell mennem a wc-re és át kell lopakodni a sötét konyhán,olyan érzésem van mintha egy ragadozó állat lennék. :D Tom most hülyének néztek de nem izgat. Máskor meg gyorsan végigszaladok a konyhán és amint a fürdőszobaajtóhoz érek,még be se léptem de már nyúlok is oldalra és kapcsolom fel a villanyt.
L/15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!