Kamaszok! Ti féltek a sötétben?
Mitől ? És mit tesztek ellene ? kort és nemet is légyszi
Mert én nagyon :D
16/l
Én félek nagyon :D
Leginkább azóta,amióta megnéztem a Tükrök 1-2-őt...És az ágyammal szemben van pont egy nagy tükör(az egész falat beteríti) és folyton azt nézem,nehogy megjelenjen menne vmi...
Attól is félek,hogyha mondjuk kitakarózok,akkor valami elkapja a lábamat vagy hasonlók,ezért a 35 fokban is nyakig betakarózva alszom.
Általában ha nem tudok aludni,akkor vissza kapcsolom a tv-t és azt hallgatom vagy elkezdek játszani a telefonomon.
14L
Lehet,hogy hülyének néztek majd emiatt,de nem hazudok.én,ha már az ágyamban fekszek csak akkor félek,ha fel van kapcsolva a villany.sötétben pedig egyáltalán nem.
13/L
Kizárólag horrorfilmeket nézek pl: Fűrész, kör. Ezek a kedvenceim. Minden este és reggel nézem őket. Imádom a horror filmeket. A Paranormal activityket is szeretem, azokt pedig eléggé dúrva szellemes filmek. Komolyan olyan mintha tényelg megtörténne. Egyedül nézem végig az összeset és nem félek a sötétben.
Mi értelme van olyantól félni ami biztos hogy nem történik meg? Semmi.
Megnézné valaki a paranormal activityt úgy nem tudná mint én. Szemrebbenés nélkül nézem végig mint egy egyszerű kis vígjátékot.
Számomra a horrorfilm a szórakozás egy forrása. Se közbe se előtte se utána nem félek.
Majd pont engem rabolnak el és amikor felébredek egy szobában vagyok egy olyan szerkezetben ami kitépi az össze bordám mi? (Fűrész anygal csapda)
Majd pont engem látogat meg egy szellem és dobál össze vissza meg töri szét a cuccaim meg gyújtja fel a fákat mi? (paranormal activity)
Majd pont engem akarnak egy ember hez kötözni hogy közös bélrendszert hozzanak létre velem is? (Az emberi százlábú)
Majd pont egy kazettától fogok meghalni amit megnézek mert eljön egy kislány és megöl mi? (kör valamint a FEAR című játékból a kislány)
Majd pont engem vágnak ketté lánfűrésszel, kap el fredy krueger mert gyilkolnak meg péntek 13-án meg fojtanak meg belemtömik a számba a mobiltelefont?
Na nevetettes ilyenekkel? Ezek meg is történnének? RÁADÁSUL PONT ESTE A SÖTÉTBEN??? Szerinted megtörténnének velem ilyenek egy nap? Még szép hogy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!