Hánykor aludjon el egy több mint 13,5 éves? =)
Iskola időben olyan 21-22.00 körül, most nyári szünetben meg más szünetekben kb. 23 óra felé vagy épp amikor elalszok.
18_F
Kisúgom 13 éves, suliidőben 8-kor alszik már, hétvégén/nyáron nálam 11-kor legkésőbb le kell feküdnie.
Én 19 vagyok, suliidőben 11-kor már alszok, hétvégén/nyáron ha nem a barátommal vagyok és a húgomra én vigyázok akkor 2-ig mindenképpen fent kell lennem.
Suliidőben attól függ, mikor kel a gyerek. Ha pl. 7-kor, szerintem elég 11-kor lefeküdnie, ha 6-kor, 10-kor legyen ágyban és így tovább. Legalább is ez lenne az egészséges. Szünetben meg kb. mindegy, bár akkor sem jó átállni a nappal történő alvásra, tapasztalatból mondom. Én is 13 vagyok és mostanában elég változó időpontban alszom el, suliban éjfél körül szoktam (fél 7-kor kelek) és tudom, hogy nem így kéne, de nem vagyok valami jó alvó sajnos.
13/L
Én 14 éves vagyok, és úgy 7-8 éves korom óta nem tudok elaludni este 11, éjfél előtt, akkor meg minek feküdjek le, ha csak forgolódnék az ágyban?!
Suliidőben tehát 11-éjfél, ha nincs suli, akkor meg hajnali 1-4 elég változó. :)
14/L
suli időben hajnal 3 fele ha meg nincs suli a buliból dülöngélek haza hajnal 5 körül..
13 L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!