Hánykor aludjon el egy több mint 13,5 éves? =)
Nekem nem szabták már meg a szüleim 13,5 éves koromba h mikor aludjak.. sőt alig szabták meg, csak néha szóltak h jó lenne ha aludnák már.
Am suliidőbe első félévbe olyan 11-fél12, második félévbe nagyon 12 előtt nem feküdtem volt mikor 2-ig is fenn vtam, de olyan 1 vt inkább az átlag.
Most nyáron meg ahogy jól esik, múlthéten egyik nap 5-ig fenn vtam.(am nem, nem vagyok ilyen szabadjára engedve sőt anyu elég szigorú, apu meg csak hétvégén van itthon de akkor mindig magyaráz h sokáig vagyok fenn, hát inkább vagyo fenn sokáig mint este 6-tól 10-ig kocsmába üljek, mint oszt.társaim meg discoba járjak már lassan 2 éve, na m1 lehet maradi vagyok de nekem egyenlőre erre nincs szükségem)
14,5/L
14 leszek októberben és valamikor 11 és 1 óra között
suli idő:10-11 vagy mikor hogy....
Suli időben 10-kor, de van, hogy hamarabb is ágyban vagyok. Szünetekben, hétvégén ameddig nem vagyok álmos. De éjfél felé már el szoktam aludni.
16l
Amikor álmos vagyok:) Ez lehet fél kilenc vagy akár egy óra is.
13/L
15 éves vagyok,nekem soha nem mondták/mondják meg a szüleim hogy mikor feküdjek le,ha túl későn fekszek le és egész nap hulla vagyok,aznap korán lefekszek,ennyi.:D Tudom,mennyi alvásra van szükségem,suliidőben 11 körül feküdtem le és 7-kor keltem,nyáron ha itthon vagyok és nem alszik itt senki barátnő fél 1-1 körül,ha van itt valaki-vagyok valahol igazából bármeddig fennvagyok...suli időben volt hogy lefeküdtem fél 11-kor,és 2-kor még fenn voltam,nem is egyszer.nincs szükségem sok alvásra,még.:D
15/L
13 évesen kb 11-12-kor mentem aludni, nem voltam álmos.
Mióta középsulis vagyok, este 9-kor már alszok... Ja és délután is, 2-3 órát.
Utolsó vagyok
Ja és szünetbe bármeddig maradhattam
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!