Hánykor aludjon el egy több mint 13,5 éves? =)
12 leszek októberbe!!Ha suli van 10-fél 11.Ha nincs akkor addig amig aarok csak anyáékat ne zavajram hogy ők tuggyanak pihenni
zgt
Én általában olyan 3-4 fele szoktam lefeküdni.
Suli időben max. 11 :)
14/L
szerintem ey 13,5 éves ha iskola van 9 után semmi képpen se legyen fent. Ha nincs iskola is 10 körül azért kerüljön ágyba, na de akkor ha néha néha tovább fent van sincs baj.
de ezt mindenkinek a szülei szabják meg, én is anyuka vagyok de nekem még kisebb a lányom.
:D Innen látszik, hogy még gyerekek vagytok. Minél tovább fenn akartok maradni, mert az olyan "felnőttes".
A felnőttek meg örülnek, ha időben ágyba kerülnek, és tudnak aludni egy kicsit. Már csak azért is, hogy később kevesebbet kelljen költeni szemránckrémre. XD
30 vagyok, és általában 10-kor alszok, mint a bunda. :DDDDD
nemgondolod hogy akkor amikor álmos lesz?
úgyis csak a saját kárán tanul, ha egész nap álmos lesz, akkor lefekszik előbb, de te úgyse tudsz rá hatni, csak ellenségességet szül
tapasztalat
14/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!