Más is rajong ennyire a mesékért? És melyikekért?
Naná :D
Scooby Doo, Spongyabob, Hupikék törpikék, Tom és Jerry, Dexter laboratóriuma, Bátor a gyáva kutya, Jimmy Neutron kalandjai
De szinte mindent szeretek, ami a "régi" CN-ön ment.
16/l
Tom és Jerry
Scooby-Doo
Looney Tunes
Pom-pom
A nagy ho-ho-ho-horgász
Flúgos futam
Frédi-Béni
A Jetson család
Garfield
Süsü keselyűk
Popeye
Vízipók
Mézga család
Frakk, a macskák réme
Bob és Bobek
Futrinka utca
Nils Holgerson
Dr. Bubó
Süsü, a sárkány
Pumukli
Menő-manó
Kukori és Kotkoda
Szaffi
Foxi-Maxi
Maci-Laci
Top Cat
Hát igen, szeretem a régi meséket. :D (És még tutira van olyan, ami nem jutott most eszembe....)
Imádom őket:)) Sok van amit szeretek egy pár darab: a régebbi Đisney mesék
Gumimacik
Marcelino
Tininindzsa tekik
Kacsamesék
Balu kapitány kalandjai
Csipet csapat
Babar
...és még sok más:D 15/L
ééén imáádom a mesééket!!!!!!!!!!!!
abszolúte kedvencek:
pocahontas, alíz csodaországban, hamipipőke, csipkerózsika, hófehérke, aladdin, stb, vagyis a régi disney mesék.
ezenkívül mai filmek közül madagaszkár, shrek.
könyvek közüllázár ervin-négyszögletű kerekerdő,
van egy film ami kazettán volt meg nekünk de elromlott a lejátszó és nem vettünk újat, és dvd-n sehol sem találom.. a lapics a kis suszterinas..:( az a kedvencem..
mazsola és tádé, mazsola, frakk, mézga család, vakond..:))))
én úgy imádok nosztalgiázni.. de a meséket is alapból imádom.
nem vagy egyedül:)))
az én kedvenceim:
Garfield
Tom és Jerry
Spongyabob
és szeretem amik a Disney csatornán mennek:
Risza fel
Zack és Cody a fedélzeten
Benne vagyok a bandában
Zeke és Luther
14/L:)))
Pont Nekem való a kérdés.
Kiskoromban rajongtam a Pumukliért, a Vízipók csodapókért, a Nils Holgersonért, a Tekergér család világ körüli tekergéseiért, a Rollie Pollie Ollie-ért, a Babarért, A Dr. Buboért, a Kisvakondért, Mézgáékért, Micimackóért, belekukkantottam a Pityke őrmesterbe, a Spongyabobba, a Varázsceruzába, aztán pár évvel később mániám lett a Varázslatos iskolabusz, az Egyszer volt, hol nem volt, a Pöttöm George, az Andy a vagány, Louie élete, Született kémek, Vuncspuncs a varázskoktél, meg az Oggie és a svábbogár.
Ezek a mai napig bennem élnek, anya sokszor mondta is, hogy Nekem az Ő korukba kellett volna születnem és nem a mostaniba. A Disney meséket is nagyon imádom, az eredetieket (mint pl. Hamupipőke) meg az új animációs filmeket is (Mackótestvér stb.)
17 éves lány
Scooby Doo-t és a Tom&Jerry -t imádom. :))
14/L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!