Más is rajong ennyire a mesékért? És melyikekért?
Tom&Jerry
Scooby-Doo
Flinstone család
Fosterék háza...
Pindúr Pandúrok
Bátor,a félénk kutya
Ed,Edd&Eddy
Looney Tunes
Nekem ezek a favoritok :D(L)
14L
Frédi és Béni
Mazsola és Tádé
Hupikék törpikék
Tom és Jerry
Vuk
én is 16 vagyok és totál mániákusa vagyok
Én a Disney-klasszikusokért rajongok. Csipkerózsika, Hamupipőke, Oroszlánkirány, Pocahontas, minden egyéb. :)
21l
Én mostanában keveset láttam belőlük, de kedvenceim:
Aranyhaj és a nagy gubanc,
Shrek I.-II.,
Született kémek,
Hupikék törpikék,
Kacsamesék,
Garfield,
... :DD
L/19
ja igen Garfield meg kacsamesék nekemis kedvencek:)meg úgy átlagba amiket felsoroltatok
örülök hogy nem csak én vagyok ilyenXD
25eves vagyok.
Hupikek Torpikek,Simpson,Kacsamesek es minden egyebb meset szeretek.Ami jo persze.Szinte minden meset lattam es nemsokara ujra megnezhetem a kislanyommal.:( Az egerpadom Csingillinges:)
30 éves anyuka vagyok, 3 és fél éves lurkóval, és sokszor jobban érdekelnek a mesék, mint a fiamat. :)
Kedvenceim a Disney-k, de szeretem a Kisvakondot, Mazsolát, a kockás fülű nyulat, Tom és Jerryt is, és nem mellesleg a teljes Harry Potter könyvsorozatot is elolvasom fél évenként egyszer minimum.
Ja, és meséket írok, Karácsonyra már reményeim szerint polcon lesz belőlük néhány a boltokban is! :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!