Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Más is rajong ennyire a...

Más is rajong ennyire a mesékért? És melyikekért?

Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok és imádom az ilyen régebbi meséket mint pl a tom és jerry,gyalogkakukk meg a bolondos dallamok.Na meg a mostani mániám a Spongyabob de azt egyre jobban szeretem és valószínűleg olyan tolltartót vesznek anyáék.Nyugtassatok meg hogy nem csak én vagyok az egyetlen ilyenXD
2011. aug. 3. 19:02
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:

Tom&Jerry

Scooby-Doo

Flinstone család

Fosterék háza...

Pindúr Pandúrok

Bátor,a félénk kutya

Ed,Edd&Eddy

Looney Tunes

Nekem ezek a favoritok :D(L)

14L

2011. aug. 3. 19:06
 2/23 anonim ***** válasza:

Frédi és Béni

Mazsola és Tádé

Hupikék törpikék

Tom és Jerry

Vuk

én is 16 vagyok és totál mániákusa vagyok

2011. aug. 3. 19:09
 3/23 :) :) :) ***** válasza:
Én is szeretem őket de én inkább a meséket nem az ilyen sorozatokat..de a sorozatokból is van pár :) 14L
2011. aug. 3. 19:11
 4/23 anonim ***** válasza:

Én a Disney-klasszikusokért rajongok. Csipkerózsika, Hamupipőke, Oroszlánkirány, Pocahontas, minden egyéb. :)

21l

2011. aug. 3. 19:20
 5/23 anonim válasza:

Én mostanában keveset láttam belőlük, de kedvenceim:

Aranyhaj és a nagy gubanc,

Shrek I.-II.,

Született kémek,

Hupikék törpikék,

Kacsamesék,

Garfield,

... :DD

L/19

2011. aug. 3. 19:29
 6/23 A kérdező kommentje:

ja igen Garfield meg kacsamesék nekemis kedvencek:)meg úgy átlagba amiket felsoroltatok

örülök hogy nem csak én vagyok ilyenXD

2011. aug. 3. 20:00
 7/23 anonim ***** válasza:

25eves vagyok.

Hupikek Torpikek,Simpson,Kacsamesek es minden egyebb meset szeretek.Ami jo persze.Szinte minden meset lattam es nemsokara ujra megnezhetem a kislanyommal.:( Az egerpadom Csingillinges:)

2011. aug. 3. 20:10
 8/23 anonim ***** válasza:
*Csingiling
2011. aug. 3. 20:10
 9/23 anonim ***** válasza:

30 éves anyuka vagyok, 3 és fél éves lurkóval, és sokszor jobban érdekelnek a mesék, mint a fiamat. :)

Kedvenceim a Disney-k, de szeretem a Kisvakondot, Mazsolát, a kockás fülű nyulat, Tom és Jerryt is, és nem mellesleg a teljes Harry Potter könyvsorozatot is elolvasom fél évenként egyszer minimum.

Ja, és meséket írok, Karácsonyra már reményeim szerint polcon lesz belőlük néhány a boltokban is! :)

2011. aug. 3. 20:21
 10/23 A kérdező kommentje:
utolsó:sok sikert a meseíráshoz:)
2011. aug. 3. 20:27
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!