Miért néz le engem sok felnőtt, főleg itt, ezen az oldalon?
tudod mit? akkor beszélgessünk itt! én már, koromnál fogva,ugye, felnőttnek számítok, mégis sokszor fogalmazódik meg bennem is a kérdés, vajon miért nem adják meg a megfelelő tiszteletet egymásnak az emberek? erre főleg ezeken a netes oldalakon elég sok példa van. Nézd meg itt is, hányan rinyálnak azon, hogy lepontozzák őket, holott.... A napokban 28%ban hasznosnak ítélt a köz egy hozzászólásomat, ami kizárólag a tanulmányaimon és tapasztalati tudásomon alapuló válasz volt. Na és? Én tudom, hogy az így helyes, aki meg nem hiszi járjon utána :)
szóvala tisztelet egy fura dolog. tisztelni valakit más és megint más elfogadni (ha úgy tetszik, tisztelni) mások, esetleg homlokegyenest különböző véleményét. Ez egy furcsa világ, itt nincsenek szabályok nincsenek arcok, nem is érdemes foglalkozni vele. A virtuális valóság más, mint a való élet
2 gyerekes anyuka vagyok(9.17)Sokat gondolkodtam ma rajtad és a következő dologra jöttem rá.Azért nem tudod a felnőtteket tisztelni mert Téged sem tisztel senki és TALÁN nem látod otthon a tiszteletet.Ezt honnan tudom?Figyelj!:
-Amikor fejbetalált egy focilabda és ezért megmozdult 2 gumi, amíg helyrerakta, folyamatosan engem szidott, hogy miért nem tudok jobban vigyázni
-rajta kívül majdnem minden tanár felháborodik, és szemtelennek nevez. :(
-anyumnak nagyon ritkán van olyan hangulata, hogy lehet vele beszélgetni, ha pedig olyan, akkor végig mosolyogna, ami engem nagyon idegesít, és úgy érzem, nem evsz komolyan,
-Apum pedig tényleg nem vesz komolyan.
-a válás után, nem értette, hogy mi a bajom azzal, hogy anyut szidja. -.- Szóval lehetetlen velük ilyenről beszélgetni.
Őszintén figyelnek rád otthon eleget?Azt hiszem mégis csak duplán igazam van abban,hogy nem túl sok dolgot tudsz otthon megbeszélni a szüleiddel...:(
(És tényleg a stílusod kicsit kioktató ami nem baj mert most keresed önmagad :))Ezt csak tényleg zárójelben írtam és NEM BÁNTÁSBÓL!!!!!Lehet ,hogy ezt veszik a felnőttek tiszteletlenségnek?!
Nagyon örülök ha kezd benned összeállni a dolog.Most is azt mondom nagyon helyes kis emberkének tűnsz és az írásodból ítélve kb.egyidős lehetsz a lányommal.Keresed a kérdéseket ,várod a reakciókat a világtól.Ez így van rendjén!!Kívánok Neked minden jót , ha beszélgetni támad kedved valamikor egy "okoskodó"felnőttel írj nyugodtan privit :)
Még egy jó tanács tőlünk bölcs öregektől:Mi is szoktunk hisztizni és nyűgösek lenni:( Ilyenkor könnyű a "kicsiket"megtalálni és hibáztatni,ez olyan felnőtt hülyeség.Ilyenkor hagyj minket figyelmen kívül és ne haragudj ránk!Nem komolyan bántunk titeket a hogy ti sem minket kamaszok! xD
kedves utolsó,a számból vetted ki a szavakat! :)
nem is tudok mást hozzáfűzni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!