Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Velem van a baj? Miért nem...

Velem van a baj? Miért nem szeretek eljárni sehová?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretem a társaságot, tényleg, de este már nem igazán vagyok kapható a dolgokra. Nappal szívesen, akárhová, akármikor. Inkább a sima, baráti találkozókat szeretem: bbeülni moziba, fagyizni, vagy néha a Mekibe. Szeretek sétálni a városban, üzleteket bújni a barátnőkkel. De ha arra gondolok, hogy én most menjek fesztiválra, koncertre, bulizni, nem akarok. Valahogy olyan hülye érzésem van, nem az én világom. 1 koncerten voltam eddig, mert a városba jött a kedvenc énekesnőm, és tudtam, hogy úgysem fogok megnézni élőben, ha most nem megyek el. És ennyi.

De miért vagyok ilyen ? Úgy értem, hogy a többiek minden szívbaj nélkül elmennek bulizni, jól érzik magukat meg minden. Én itthon ülök és nekem jó. Ellötyögök itt magamnak, de nem értem, hogy miért nem vágyom a bulizásra. Baj van velem ? Mondjuk attól is félek, hogy ugye most nem élem ki magam úgymondt, és majd 2 gyerekes családanyaként kattan be, hogy milyen hülye voltam, hogy nem "éltem"? amíg lehet...

16/l

2011. júl. 31. 20:57
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat. Csak kicsit zavart, hogy nem vagyok olyan, mint a többi. Meg állandóan ki kellett bújnom alamivel, ha hívtak.

Amúgy pedig csak szilveszterkor iszom, de akkor is csak egy pohár pezsgőt. Eyébként soha, és nem is hagyném magam.

2011. aug. 3. 18:02
 12/12 anonim ***** válasza:

Csá!:D

Anya is engem evel piszkál.Volt a multhéten falu találkozó,és este volt bál.Nem mentem de anyu:''Menjé' most kell megszokni.''

Én se járok sehova.13F

2011. aug. 5. 13:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!