Velem van a baj? Miért nem szeretek eljárni sehová?
Nagyon szeretem a társaságot, tényleg, de este már nem igazán vagyok kapható a dolgokra. Nappal szívesen, akárhová, akármikor. Inkább a sima, baráti találkozókat szeretem: bbeülni moziba, fagyizni, vagy néha a Mekibe. Szeretek sétálni a városban, üzleteket bújni a barátnőkkel. De ha arra gondolok, hogy én most menjek fesztiválra, koncertre, bulizni, nem akarok. Valahogy olyan hülye érzésem van, nem az én világom. 1 koncerten voltam eddig, mert a városba jött a kedvenc énekesnőm, és tudtam, hogy úgysem fogok megnézni élőben, ha most nem megyek el. És ennyi.
De miért vagyok ilyen ? Úgy értem, hogy a többiek minden szívbaj nélkül elmennek bulizni, jól érzik magukat meg minden. Én itthon ülök és nekem jó. Ellötyögök itt magamnak, de nem értem, hogy miért nem vágyom a bulizásra. Baj van velem ? Mondjuk attól is félek, hogy ugye most nem élem ki magam úgymondt, és majd 2 gyerekes családanyaként kattan be, hogy milyen hülye voltam, hogy nem "éltem"? amíg lehet...
16/l
Velem is ez van:D nem ért senki a környezetemből..úgy vagyunk szinte,hogy anya küld!xD de én csak csavarogni vagyok hajlandó menni(mozi,strand,Meki):D
15/L:D
Utolsó !
Nem kéne általánosítani, nem gondolod ?
A többieknek köszi a választ !
Semmi gond nincsen: )
Én sem érzem úgy hogy kellene járnom bulizni vagy bármi:)
Néha viszont max. egy hónapban egyszer elmegyek bulizni de azt sem mindig.
Én is többre értékelek olykor egy éjszaka alatt tartó barátnői beszélgetést mint egy nagy bulizást.
Nem vagy egyedül : ) 16/L/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!