Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogyan állítsam le. Segítség?!

Hogyan állítsam le. Segítség?!

Figyelt kérdés
Ns szóval az a helyzet,hogy most voltam hetedikes,és kaptunk egy uj osztálytársat,mivel megbukott.és kb fél évtől elkezdett fogdosni,(a fenekemet,a mellemet,és máshol is),és emelget,az ölébe huz,néha még fizikai fájdalmat is okoz,meg minden...engem nagyon idegesít,de nem tudom leállítani...már ugy volt,hogy kirúgják,de aztán kaptunk egy másik osztályfőnököt,aki után akárhányszor lemegyek,nem csinál semmit.már nagyon idegesít,de nem tudok mit tenni,az osztályban kevés lány van,de csak engem fogdos minden nap.
2011. júl. 25. 20:48
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
velem is hasonló dolog történt...:S azabarom a rendőrségen kötött ki...
2011. júl. 29. 15:09
 32/32 anonim ***** válasza:

Szia!!

Velem is szinte ugyan ez történt..Én hiába pofoztam ütöttem sőt! már volt hogy rúgtam is nem hagyta abba..Tanárnak is hiába szóltam Egy biztos szerelmes beléd mondattal el lett intézve az ügy. Haverkodj össze pár fiúval a suliból és majd ők szétverik!! Vagy ha másképp nem megy kérd meg a szüleidet hogy tegyenek valamit vagy másik suli :S

2011. júl. 30. 02:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!