Hogyan állítsam le a fiamat?
Egyszerűen borzasztó.... Az édes dolgok kivételével szinte minden kajáját megsózza. De nem finomkodik vele! Egy tányér levesbe majdnem egy evőkanálnyi sót tesz.
Egyszer megkértem, hogy főzze meg a vacsorát mire hazaérünk, persze megfőzte, de ehetetlenül összesózta. Amikor kérdőre vontam csak annyit mondott, hogy "én ezt így szeretem". Mi egy kanállal sem ettünk belőle, de ő jóízűen befalta az egészet.
Már megpróbáltam elzárni előle a sót, de vagy megtalálja, vagy vesz magának egy új csomaggal. Hogyan tudnám leállítani ezt a rossz szokását?
Ha ő így szereti, egye így. Én mindenhez kenyeret eszek, akárkit zavarhat, én nem fogom azért kenyér nélkül enni azt amit én azzal szeretek.
A vacsorából pedig jó tapasztalatot szereztél. Legközelebb majd nem kéred meg, hogy nektek is főzzön, vagy mondod neki, hogy ne rakjon bele sót, majd később ti raktok rá.
14:16-os
A kenyér egy dolog.A túl sok só halálos is lehet.
Ne adjatok neki pénzt,kulcsra zárjátok el az otthoni sót,és érdemes lenne egy orvoshoz elvinni,mert nagyon nem egészséges.És legalább igyon meg naponta 2 litert,mert a végén még kiszárad.
És ennyi sóhoz sokat is iszik??
Én meg sokat iszok és a szüleim azt mondják,hogy ne igyak már ennyit és dugiba veszem magamnak az üditőket.
Teszem hozzá : limodádé,mentes víz meg szörp párti vagyok szóval nem cola,fanta meg ilyenek..egy nap képes vagyok több,mint 4 litert meginni.. :DD
16l
balószínüleg szükséáge lehet rá
ez nem olyan, hogy megszokta, hogy minden sós, és megszokásból eszi
azért kérdezz meg egy orvost, vagy gasztroenterológust
nem csoda mivel a mostani só kb annyit ér mintha nem is lenne.
Ha meg így ízlik neki hát hagy egye így, ilyenbe ne köss bele lesznek 1000000X nagyobb gondjaitok is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!