Hogyan állítsam le a fiamat?
Figyelt kérdés
Egyszerűen borzasztó.... Az édes dolgok kivételével szinte minden kajáját megsózza. De nem finomkodik vele! Egy tányér levesbe majdnem egy evőkanálnyi sót tesz.
Egyszer megkértem, hogy főzze meg a vacsorát mire hazaérünk, persze megfőzte, de ehetetlenül összesózta. Amikor kérdőre vontam csak annyit mondott, hogy "én ezt így szeretem". Mi egy kanállal sem ettünk belőle, de ő jóízűen befalta az egészet.
Már megpróbáltam elzárni előle a sót, de vagy megtalálja, vagy vesz magának egy új csomaggal. Hogyan tudnám leállítani ezt a rossz szokását?
2011. márc. 27. 14:09
11/12 anonim válasza:
A biztonság kedvéért vidd el orvoshoz:)
Én azt ajánlom, hogy vegyetek himalája sót mert az nem tesz kárt a belekben:)
Az én testvérem is agyon sóz mindent:)
Ezért le is cseréltük a konyhai sót/tengeri sót:)
12/12 anonim válasza:
Nem hiszem hogy túl kicsi lenne, ha ő főzött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!