Hogyan állítsam le. Segítség?!
Nekem is van ilyen osztálytársam. Emelget az ölébe húz. De ő csak viccből csinálja. És ha éppen nincs olyan hangulatom akkor megmondom neki, hogy hagyjon békén. Szólj rá te is. Ne hagyd magad.
16/L
Amikor én 5. osztályos voltam engem egy negyedikes 10 éves(!!) fogdosta a fenekemet.Amikor először megfogta akkora pofont adtam neki, hogy berepült a tanári wc-be.Nem fejezte be, jó akkor én sem kicsi fiam tökön rúgtam, elkezdett sírni, az ofő azt mondta jól tettem...
Azóta mióta meglát vissza fordul:DD
Ha nem olyan gyerek aki ilyen 'kigyúrt' akkor neked is ezt kellesz cselekedned!Ha az osztályfőnököd meg rá se b*szik akkor igazgatói irodába menj, az ofő meg ezért a kölyökért is,h csináljon velük valamit!
Sok sikert!
Alíz
13/L
A szexuális zaklatás büntetendő. Jelentsd fel a rendőrségen és tedd hozzá, hogy az osztályfőnöködnél is, és az igazgatónál is panaszt tettél, de nem tettek semmit. Ez nem játék dolog, mindenki megütheti a bokáját. Te könnyedén egy durva szexuális bántalmazás áldozatává válhatsz ha így folytatod, ami akár az életedbe is kerülhet. Ha pedig feljelented őket, akkor meg ők szívják meg.
Az ilyesmit nem szabad hagyni, nem is értem, hogy a tanárok miért nem foglalkoznak ezzel az üggyel. Ne hagyd magad. Ezt tanácsolom.
Ha nem mersz egyedül elmenni a rendőrségre, mert miért is mernél 13 évesen, akkor iszonyatosan verd szarrá a srácot. Ha visszaüt, akkor már talán elvisz a rendőrségre a kedves családod vagy az igazgató, mert akkor már testi bántalmazással egybekötött szexuális zaklatásról beszélünk, ami nem játék.
emiatt otthon sírdogálsz,és rossz kedved van?
menj el és jelentsd fel...
vagy szólj a tesódnak.....:s nehogy már emiatt legyen rossz kedved...te lány cselekedj már ne félj...cselekedni, segítséget kérni....ezért vannak a szülők és a felnőttek....:s
utálom az ilyen embereket:( megzavarják a békét és nyugalmat:s:s: szánalmas egy osztálytársad van...:s bújjon el a mocsokja
most neked nyári szünet van nem?
akkor addig rendezd el ezt az ügyet.
Suli 1ső napján nehogy már rossz kedved legyen majd e-miatt.
B+ mi az, hogy azt mondja a tanár, h örülj neki meg nem tesz semmit?Akkor a suli is mehet a rendőrségre...
Mindenképpen szólj akkor a szüleidnek, de csak ha elkezdődött a suli,mert szomorúak lesznek, h nem bízol meg bennük!
Sok sikert!:)
Szia.
Lehet, hogy hülyeség az amit most mondok, de mind1 leírom.
1.Várd meg a szeptembert!Lehet, hoyg abbahagyja vagy megunja ezt a hülyeséget.
2.Ha mégsem fejezné be akkor egyszer vedd fel hangrögzítővel azt amit mondd és azt is, hogy ellenkezel. Vagy kérd meg egy barátnődet, hogy vegye fel videóra... Aztán viszont muszály lenne rendőrségre menni. Ha van más is akivel ezt csinálja akkor menjetek együtt! BÁTORSÁG!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!