Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogyan állítsam le őket?!...

Hogyan állítsam le őket?! NAGYON FONTOS!

Figyelt kérdés

Ma dupla rajz óránk volt, nem kellett WCre mennem, gondoltam majd órán kimegyek. Két osztálytársam pedig szünetben ment el. Mikor visszajöttek, mondták, hogy ott van a fiú is, aki tetszik. Én meg hát inkább kimentem szünetben, mert ki halasztaná el, hogy "véletlenül" találkozzon a suli egyik leghelyesebb fiújával, aki ráadásul még engem is bír? :D Szóval kimentem, dumáltunk, visszajöttem, az osztálytársaim pedig láttak minket. (fenébe a lóugrás alakú épületekkel:D) Aztán lerohannak, hogy persze velük nem megyek el wcre, csak pasizni járok oda is. Ez az "is" nem tudom miért került oda, nem igazán szokásom "pasizni" járni. És most meg vannak rám sértődve, ki vagyok közösítve. Facebookra letöltenek mindenféle szerelmes képet és bejelölnek rajta minket :S De ilyen kis hangzatos címekkel, mint például az Alkonyatoshoz: Az osztálytársak fürkésző szeme nem állhat a szerelem útjába, Szeress a tanárnő ellenére is!, stb... És már nagyon idegesít -.- Azt terjesztik, hogy minden reggel csókolózom vele, és az alsóbb osztályokban el is hiszik :( Hogyan állítsam le őket?

12,5/L

2010. nov. 15. 17:03
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
79%

hagyjad őket a f*szba.

nekik ez a boldogság,ennyire gyerekesek.-.- szánalmasak.ha te tudod,hogy nem igaz akkor minek foglalkozol velük?

2010. nov. 15. 17:12
 2/13 anonim ***** válasza:
79%
Hagyd. ne is figyelj rájuk. féltékenyek. tudom hogy rohadt nehéz, de a képek alá csak annyit írj: köszi :D jóislenne :$$ -ennyi! hajrá :)) 13L
2010. nov. 15. 17:35
 3/13 A kérdező kommentje:
De már k*****a idegesít -.-" kaptam 7 SMS-t, 5 MMS-t, és semmilyen közösségi oldalra nem tudok felmenni, mert sehol sem hagynak békén :(
2010. nov. 15. 19:33
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
örülj annak h féltékenyek :P
2010. nov. 15. 21:19
 5/13 anonim ***** válasza:
Vágj nekik vissza azzal,hogy igen, együtt vagytok. :D és kérdezd meg tőlük,hogy nekik van-e barátja? arra tuti vörös lesz a fejük.;)
2010. nov. 15. 22:16
 6/13 anonim ***** válasza:
Minden csoda 3 napig tart. Hagyd őket a francba...
2010. nov. 16. 15:58
 7/13 A kérdező kommentje:
de én se járok azzal a fiúval!
2010. nov. 16. 17:41
 8/13 anonim ***** válasza:
Ne foglalkozz velük, majd megunják. Ha látják, hogy nincs értelme, mert úgy sem hat meg téged, akkor abba fogják hagyni, sőt még ők lesznek idegesek, hogy hiába csinálták az egészet.
2010. nov. 16. 23:46
 9/13 anonim válasza:

ajj, de nyomorék osztálytársaid vannak (már bocsi) :DD

majd egy pár év múlva te is rájössz, hogy milyen gáz és felesleges ezen/ilyeneken idegeskedned! :)

egyszerűen SZ*RD LE ŐKET MAGASRÓL!!:) ja és hogy jobban irritáld őket mondd meg nekik, hogy te igenis jársz azzal a fiúval, onnantól kezdve nemigen tudnak mit csinálni..:)

2010. nov. 17. 17:03
 10/13 anonim ***** válasza:
"NAGYON FONTOS!" már ne haragudj, de 1. ha igazán fontos akkor állítsd le őket te(pl: üvölts rájuk egyet, hogy mi a f***-t basztatnak) 2. inkább tanuljál minthogy ilyen baromságokra pazarlod az időd mert ha kikerülsz az általános suliból akkor nem fog számítani, hogy X éves ismeritek egymást mert elfogsz onnan felejteni mindenkit de majdnem látod ha középiskolába kerülsz ott teljesen már lesz a szitu. De nekem8, hogy te is ovodás szonten maradsz meg az osztálytársaid is...
2010. nov. 17. 18:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!