Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogyan állítsam le őket?!...

Hogyan állítsam le őket?! NAGYON FONTOS!

Figyelt kérdés

Ma dupla rajz óránk volt, nem kellett WCre mennem, gondoltam majd órán kimegyek. Két osztálytársam pedig szünetben ment el. Mikor visszajöttek, mondták, hogy ott van a fiú is, aki tetszik. Én meg hát inkább kimentem szünetben, mert ki halasztaná el, hogy "véletlenül" találkozzon a suli egyik leghelyesebb fiújával, aki ráadásul még engem is bír? :D Szóval kimentem, dumáltunk, visszajöttem, az osztálytársaim pedig láttak minket. (fenébe a lóugrás alakú épületekkel:D) Aztán lerohannak, hogy persze velük nem megyek el wcre, csak pasizni járok oda is. Ez az "is" nem tudom miért került oda, nem igazán szokásom "pasizni" járni. És most meg vannak rám sértődve, ki vagyok közösítve. Facebookra letöltenek mindenféle szerelmes képet és bejelölnek rajta minket :S De ilyen kis hangzatos címekkel, mint például az Alkonyatoshoz: Az osztálytársak fürkésző szeme nem állhat a szerelem útjába, Szeress a tanárnő ellenére is!, stb... És már nagyon idegesít -.- Azt terjesztik, hogy minden reggel csókolózom vele, és az alsóbb osztályokban el is hiszik :( Hogyan állítsam le őket?

12,5/L

2010. nov. 15. 17:03
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
mi történt azóta? :D
2011. okt. 9. 10:55
 12/13 A kérdező kommentje:
A srác elköltözött én meg halálos nyugalomban élem a kis életemet leszarva a hülyegyerekeket:D
2011. okt. 10. 15:19
 13/13 anonim ***** válasza:
az tök jó :DD
2011. okt. 10. 16:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!