Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit csináljak velük? Hogyan...

Mit csináljak velük? Hogyan állítsam le őket?

Figyelt kérdés

Az osztályban(9.) mindig cikiznek engem,hogy kicsi a mellem...Ma pl ilyet kaptam: "Mit takargatod magad?csak kis pattanás van ott"...(az öltözőben)

és minden lány engem nevetett:(

Meg bugyiban meg melltartóban volt a csaj,és azt mondta: "hát most mit szégyenlősködjek?nektek is ilyen van..." rámnéz... "Már akinek..."

Mit csináljak velük?:S:S:S Elég visszahúzódó vagyok,nem szoktam visszaszólogatni senkinek...

15/L

2009. szept. 23. 13:28
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Pontosan azt használják ki, hogy félénk vagy. Szólj vissza, hogy neked legalább nem fog 5 évmúlva a köldöködik lelógni, mint nekik..:-))
2009. szept. 23. 13:31
 2/19 A kérdező kommentje:

De attól félek,hogy bekapok pár pofont :S:S

Mert ők ilyen....menők,mindig mindenhol a verést látják jól...:S azon is gondolkoztam hogy elmegyek a suliból,de szeretem azt az iskolát csak az osztály...

De amugy nem vagyok olyan hogy szünetben is csak a könyvek...bartákozós vagyok,vannak barátnőim..:)

nem tudom miért pont engem szúrnak ki:S:(

2009. szept. 23. 13:35
 3/19 anonim ***** válasza:
100%

Vagy ne is vegyél róluk tudomást, vagy kezd el dícsérni az illető gyönyörű melleit, attól tuti zavarba jön. Különben sokkal jobb a kis mell, nekem is az van. Kényelmesebb és egyszerűbb velük az élet és a pasiknak igenis tetszik.

33/N

2009. szept. 23. 13:35
 4/19 anonim ***** válasza:
97%

Az biztos, hogy nincs könnyű dolgod velük. Elég visszataszító dolog olyasmivel dicsekedni, amit az ember ajándékba kapott. Mostani énem tuti nem hagyná szó nélkül, ennyi idősen, valószínűleg otthon sírdogáltam volna. (Én is a laposak táborát erősítettem annak idején, egészen a gyermekem megszületéséig.) Talán azt mondanám, hogy dicsekedhetne valami olyasmivel is, amit saját erőből ért el, ha mondjuk béna tornából, akkor azt hoznám fel, ha hülye matekból, akkor azt. Valami olyasmivel, ami neki gyenge pontja. Vagy valami olyasmit mondanék, hogy ha már olyan gyenge tornából/kétbalkezes a kosárlabdához/rettenetes fa hangja van/kettőig sem tud számolni stbstb. rendes a sorstól, hogy legalább megvigasztalta 2 normál méretű/nagy cicivel.

Igazából viszont az ilyesmikben a legnagyobb igazság az, hogy az ilyen szemétkedés azt minősíti, aki bántja a másikat, és az "Okos enged, szamár szenved." taktikának kellene érvényesülnie. Sajnos azonban a legtöbb esetben az a tapasztalat, hogy ha valakit egyszer bántanak és az nem áll ki magáért, azt bizony többször is bántani fogják, mert gyenge. Igaz, ez a bántó fél gyávaságát is bizonyítja, mert olyannal kezd, aki nem bánt vissza. Sajna ez a nézet nem csak a kamaszoknál jelentkezik így, de minden korosztályban, ovistól a felnőttig, sajnos. A legjobb lenne, ha képes lennél nem törődni vele, nem a szívedre venni.

2009. szept. 23. 13:39
 5/19 anonim ***** válasza:
68%
Fiu vagyok és téleg szebbek a kis melek mint a nagy csöcsök cikized valamivel ami gyengéje mint ahogy a előző írta pld.-ul én ez úgy oldottam meg mikkor új iskolába kerültem hogy kinéztem ki a legerősebb a osztályba fizikailag:)és azzal szemétkedtem miután meg behódolt kivolt a legerősebb:)hát ÉN xd egy monarchia volt a egész osztály xd kis birodalom 24/f akkor voltam 15-16 kb
2009. szept. 23. 15:38
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Én is mindig a kismellűek táborába tartoztam, de ezért ne érezd rosszul magad, én azt mondom! :) Hozzám is érkeztek már beszólások, pláne pl egy exemtől (akinek addig jó volt, amíg együtt voltunk, utána már kis pattanások voltak csak XD). Lényeg a lényeg ne foglalkozz velük. Most már én sem bírnám szó nélkül, de nem bírom a "menő csajokat" azt hiszik ők a világ legszebb/legjobbjai, aztán meg koppannak egy bazi nagyot, amikor kikerülnek az életbe. Lényeg hogy elég csípős nyelvük van, és ha már csak 3-an vannak akik szekálnak, akkor is te fogsz kijönni rosszul a helyzetből, ha visszaszólsz és nem véd meg senki. Egyik barátnőmnek hatalmas cicijei vannak, ő meg ezt utálja, ugrálnak össze vissza, azt mondta szívesen cserélne velem. 19 éves, de már most megnyúlt a bőre, csíkos a melle, mégsem szekálja senki. Annyit tehetsz, hogy te másban próbálsz meg sikereket elérni, és ha nekik abban nem jön össze, akkor te gúnyolod ki őket avagy csak lenéző pillantásokat vetsz rájuk :) 19/L
2009. szept. 23. 16:28
 7/19 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Tudom, hogy könnyen mondom, de személyes tapasztalat: ne foglalkozz velük. Ha látják, hogy nem tudnak kihozni a béketűrésedből, egy idő után békén fognak hagyni. Amúgy én is kismellű vagyok alapból, mégis 2 éves koráig szoptattam a kisfiamat. Vagy esetleg mondd nekik, hogy szerencse, hogy neked nincs nagy melled, mert náluk a mellméret fordított arányban van az intelligenciával.

Majd fog még nőni a cicid...csak kitartás.

2009. szept. 23. 16:49
 8/19 anonim ***** válasza:
100%

Általánosba engem azzal szekáltak állandóan,hogy precka vagyok.Igen,jók a tanulmányi eredményeim és a normális fiatalok táborát erősítem(no cigi,drog,pia alkalmanként de a szüleim mindig tudnak róla).Na és?Én azt csináltam,hogy egyszerűen nem figyeltem rájuk,de egyáltalán nem szóval hiába jöttek a "de precka vagy ge.ci átnézed az anyagot doga előtt?" szöveggel nem figyeltem rájuk,nem válaszoltam.Ezzel azt értem el,hogy abbahagyták.Megunták,hogy nem érdekel...

Egyszer azonban,kihoztak a sodromból és beszóltam az egyiknek elég durván.Pontosan nem tudom mit mondtam neki,de az tuti h utána is befogta a száját és nem szekált:D

Szóval szerintem mindkét dolog megoldás lehet,ha nem veszed figyelembe ez vagy ha beszólsz nekik az is.

14/L

2009. szept. 23. 17:50
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
Szia amikor 16 éves voltam a felsőtestem eléggé fiús volt és velem is sokat szemétkedtek, hogy mi az a szúnyogcsípés, otthon hagytam-e megint a melleimet stb... Akkor zavart, de idén volt a 15 éves osztálytalálkozónk és akik akkor csúfoltak mostanra eléggé lógatják a mellüket. Tojd le azokat akik nem fogadnak el ilyennek, majd meglátod később mindenki azért cikiz valakit, hogy a saját defektjét leplezze.
2009. szept. 23. 18:09
 10/19 anonim ***** válasza:
100%

Én pont az ellentéted voltam: engem azért cikiztek, mert elég fiatalon már nagy melleim voltak:S Utólag rájöttem, hogy irigyek voltakXD

Valszeg a Te esetedben nem ez áll fel... Minden esetre ne hagyd magad! Nem csak gyengeséged van, van erősséged is! Pl szép fomrás a feneked? Akkor villogj vele! Fomrás a lábad? Dicsekedj! Kábé azon a szinten, ahogy ők etszik, hogy legyen némi kifigurázás íze, attól majd észbe kapnak.

2009. szept. 23. 20:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!