Mit csináljak velük? Hogyan állítsam le őket?
Az osztályban(9.) mindig cikiznek engem,hogy kicsi a mellem...Ma pl ilyet kaptam: "Mit takargatod magad?csak kis pattanás van ott"...(az öltözőben)
és minden lány engem nevetett:(
Meg bugyiban meg melltartóban volt a csaj,és azt mondta: "hát most mit szégyenlősködjek?nektek is ilyen van..." rámnéz... "Már akinek..."
Mit csináljak velük?:S:S:S Elég visszahúzódó vagyok,nem szoktam visszaszólogatni senkinek...
15/L
Emelkedj felül! Tudom, hogy nem könnyű, de sz@rd le! Te tudod, hogy az érték az az ember lelkében és fejében van, és nem köbcentiben mérik!
(Különben meg a kis mell meg nagy mell olyan, mint a szőke vagy barna haj és nem olyan, mint a "szép" meg a "ronda".)
Nevessél te is együtt a többiekkel,majd mondjad azt neki hogy igen milyen szép formás kicsi, nem úgy fogok kijönni majd 20 év múlva a tengerből hogy először a melleimet dobom ki, meg amúgy is, egy pasi jobban szereti a feszes melleket, mint a megereszkedett löttyöt mellet ;)
17/f
Tudsz róluk vmi titkot?Tudod mi a gyenge pontuk?Legalább az egyiknek?Azzal jól leégetheted mindenki előtt.Szavakkal.
Nincs köztük 1 sem aki közeledik feléd,lehetne vele beszélgetni normálisan?persze nem a kis mell problémáról,hanem vmi laza témáról,mintha téged nem érdekelne ez az egész.
Ha van barátnőd ő kiállhatna melletted,megkérdezhetné miért jó hogy piszkálnak téged.stb.
Nekem régen ezek beváltak,nem piszkáltak utána.Amúgy is visszaszóltam,bár én is félénk voltam,de az egyiket megfenyegettem veréssel is,amelyiket jól leégettem.De nem kellett verekedni.
Kérdezd meg hogy rosszul látod hogy az egyik nagyobb mint a másik? xD
Viccet félretéve. Szólj vissza bátran, nem fognak megverni ha meg megvernek hát ugyis az egész iskola meg fogja tudni és akkor már tanárok előtt is lehet lépni. Mert most mégse mehetsz oda h "cikiztek."
Nekem is kicsi, tökjól elvagyok, mondjuk nálunk jó az osztály, de félnek is tőlem tehát nem merik. Nyugodtan pofázz vissza, akár bunkón is.
Ezekkel nem kell foglalkozni, ha nem találnak jobb elfoglaltságot a másik cikizésénél, akkor igazán sajnálatraméltók. Nekem sincs túl nagy mellem, mondjuk ezért nem szóltak még le. Bár másért már kaptam ilyen beszólásokat(nem cigizek meg ilyesmik miatt, mondjuk nem is szeretnék rászokni), de általában elengedtem őket a fülem mellett. Azóta már nem nagyon piszkálnak, vagy ha mégis, mostanában már visszaszólogatok, és szerencsére már leszoktak róla. :) Szerintem tedd te is ezt! ;) Mellesleg még nőhet a melled, bár szerintem a normális fiúknak nem a mellbőség a legfontosabb. :)
A megverésről szóló fenyegetésekről meg annyit, hogy úgy sem merik megcsinálni, csak a szájuk jár. ;)
14/L
Egyszerűen ne érdekeljen az egész.Ha látják hogy téged ez nem izgat,egyszer úgy is megunják a piszkálódást.
Vagy rájuk is mosolyoghatsz kedvesen,attól meg fognak lepődni.
Mutasd ki hogy te büszke vagy arra ahogyan kinézel.Emeld fel a fejed,önbizalommal járj,látszódjon rajtad nem szégyenled azt amilyen vagy.De ne vidd túlzásba,nem azt mondom hogy legyél beképzelt!
Mutasd meg mi van legbelül neked.Mutasd ki mennyivel jobb ember vagy.Hogy olyan van benned amiről ők nem is álmodhatnak.Ugyanis beképzelt majmok.
+A kis mellel igazán nincs semmi baj,az is lehet szép.Ráadásul a pasiknak jobban is tetszik mint az a hatalmas dinnye.Legalábbis a rendes,kedves,aranyos sokra való pasiknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!