Hogyan állítsam le. Segítség?!
Figyelt kérdés
Ns szóval az a helyzet,hogy most voltam hetedikes,és kaptunk egy uj osztálytársat,mivel megbukott.és kb fél évtől elkezdett fogdosni,(a fenekemet,a mellemet,és máshol is),és emelget,az ölébe huz,néha még fizikai fájdalmat is okoz,meg minden...engem nagyon idegesít,de nem tudom leállítani...már ugy volt,hogy kirúgják,de aztán kaptunk egy másik osztályfőnököt,aki után akárhányszor lemegyek,nem csinál semmit.már nagyon idegesít,de nem tudok mit tenni,az osztályban kevés lány van,de csak engem fogdos minden nap.2011. júl. 25. 20:48
21/32 A kérdező kommentje:
máshoz kb. egy fél éven max kétsuer ér,de hozzám minden nap a suliban
2011. júl. 28. 16:44
23/32 A kérdező kommentje:
miért kell az,hogy hol lakom?
2011. júl. 28. 17:40
25/32 A kérdező kommentje:
Szlovákiában...szóval elmondod miért olyan fontos ez?
2011. júl. 28. 17:52
26/32 anonim válasza:
ja csak ha nem laknák olyan messze elmehettem volna beszélni vele
27/32 A kérdező kommentje:
az jó lett volna,de nemigazán hiszem,hogy rajta lehet segíteni
2011. júl. 28. 18:04
28/32 anonim válasza:
A válasz megírásának időpontja: ma 15:50
szerintem nem jó ötlet a videó, és a hangrögzítő, mert személyiségi jogokat sért vele.
Szerintem szólj a tesódnak, ha már a szüleidnek nem mersz.(de legjobb lenne, ha nekik szólnál.. neked ebből semmi problémád nem lenne, és segítenének, bár nem ismerem a szüleidet, de biztosan így van!) Megértelek, nekem is volt ilyen osztálytársam, de kirúgták. Kitartást! 20/L
29/32 A kérdező kommentje:
valójában nagyrészt azért félek a szüleimnek szólni,mert attól félek,hogy nem tesznek majd semmit
2011. júl. 28. 21:28
30/32 anonim válasza:
Előző vagyok!
De szerintem, jobban megéri, ha szólsz nekik.. veszteni szerintem semmit sem veszthetsz! :( szerintem próbáld meg.. 20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!