Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit tegyek ebben az esetben?...

Mit tegyek ebben az esetben? Nagyon félek.

Figyelt kérdés

15 éves vagyok, és nem olyan régen költöztünk Németországba. Először is, rettegek a suli miatt és a nyelv miatt is, mert nem vagyok éppen egy barátkozós típus. A nyelvérzékemről meg ne is beszéljünk ,a költözés előtt persze jártam fél évig heti négyszer német korrepetálásra, de akkor is, még mindig alig értem, hogy miről beszélnek körülöttem. Meg ha meg is tanulom... nem fognak az akcentusom miatt cikizni?

És hogy próbáljak meg barátokat szerezni? Általában miket szoktak akkor, ha új társaságba kerülünk, hogy ismerkedünk? Nem akarok csak "új lány" lenni, hanem szeretnék barátokat. És mi lesz akkor, ha a tanár kihív felelni ,és én meg mondjuk nem értem amit mond, akkor mindenki rajtam fog röhögni... Nagyon parázok, hogy mi lesz.

Kérlek, segítsetek! Mit csináljak, hogy elfogadjanak majd?

2011. júl. 25. 08:30
1 2
 11/11 anonim válasza:
szerintem a tanulj még egy kicsit németül még a nyár végéig hogy jobban mennyen pl.gépből vagy könyvből is ne parázz mert tudni fogják hogy te nem vagy német és nehezen megy a nyelv nem fognak kinevetni sok sikert
2011. aug. 7. 16:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!