Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebben a hónapban hagyom abba a fog. Gátlót, és nagyon félek, hogy újra pattanásos leszek. Minden esetben kijönnek a pattik?
Figyelt kérdés
Köszi a válaszokat2010. júl. 2. 12:51
1/13 anonim válasza:
Nemem nem lett semmi bajom, sőt egyetlen egy barátnőmnek se lett baja mikor abbahagyta.
Nugi, ne félj, nem lesz semmi baj. :-)
L/32
2/13 A kérdező kommentje:
köszi a gyors választ! hát nagyon remélem:D
2010. júl. 2. 12:55
3/13 anonim válasza:
Azt hallotam, hogyha előttem sem voltál túlságosan az, akkor nem jön vissza:)
4/13 anonim válasza:
Hát esélyes, hogy megint kijönnek, ha előtte pattanásos voltál.
5/13 A kérdező kommentje:
hát az voltam:S de még így is előjönnek a fog.gátló mellett.
2010. júl. 2. 13:06
6/13 anonim válasza:
Ha pattanásos leszel menj szolizni.Az jót tesz neki. Nekem most pl nincs egy ragyám se amúgy meg szokott lenni pár.
7/13 anonim válasza:
Mit szedsz? Miért nem vizsgáltatod ki, hogy mitől vagy pattanásos? Hormonjaid rendben vannak? Menzeszed gyógyszer előtt rendben volt?
8/13 anonim válasza:
Nyugi, ha van pár pattanásod, miközben szeded, az nem nagy tragédia, néha nekem is előjön 1-2:) attól még nem kell kivizsgáltatni magad:D viszont, ha előtte nagyon az voltál, vszínűleg vissza fog jönni, ha nem is annyi, mint volt, de pár igen.
9/13 anonim válasza:
Én lehetek a szerencsétlen kivétel akkor, mert én nagyon pattanásos lettem és hullani kezdett a hajam, amikor abbahagytam. Persze lehet, hogy más tényezők is közrejátszottak, ezt nem tudom, mindenesetre drukkolok, hogy neked tünetmentes legyen az átállás :)
10/13 anonim válasza:
Van akinek igy, van akinek ugy... De inkább légy előrelátó és nézz utána minden féle fajta praktikának, hogy hogyan előzheted meg vagy kezelheted a pattikat! Inkább ezen gondolkodj ne azon, hogy igy vagy ugy lesze ha abbahagyod! Mindenképp abba kell hagynod, azmiatt hogy pattanásos leszel nem mondhatod, hogy nem hagyod abba! Inkább készülj fel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!