Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Yasminelle szedésének abbahagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Yasminelle szedésének abbahagyása után mennyi ideig tart ez a pattanásos állapot?

Figyelt kérdés
Másfél évig szedtem Yasminelle gyógyszer és három hónapja mióta abbahagytam a szedését nagyon pattanásos lett a bőröm... nagyon rosszul érzem magam miatta, sírva nézek tükörbe, segítsetek!! :( Zyneritet használok rá, de nem nagyon hat.. újabb gyógyszert elkezdeni szedni meg nem akarok..
2011. márc. 13. 09:04
 1/4 anonim ***** válasza:
Hát valószínű, hogy eddig a gyógszer miatt nem jöttek ki a pattanásaid, mert az segít ezen.De mivel abbahagytad, így már nem véd ellenük.
2011. márc. 13. 12:41
 2/4 anonim ***** válasza:
Laikus vagyok, de azt javasolnám, hogy menj el bőrgyógyászhoz. Ő biztos okosabbat tud mondani, mint mi. Remélem rendbe jösz:)
2011. márc. 18. 11:01
 3/4 anonim ***** válasza:
Én a Milligestet hagytam abba októberbe. Hát én is úgy néztem ki pár hónapig mint egy érésben lévő tini. Kb mostanra elmúltak a pattanások. Néha bekentem én is Zynerittel, az jót tett neki. Lehet hogy neked is elmúlik egy két hónapon belül. Csak emiatt kár lenne újra gyógyszert szedni. Ha nem múlik tényleg érdemes bőrgyógyászhoz menni. De még várj kicsit, amíg lenyugszik a szervezeted. 37/nő
2011. márc. 18. 11:41
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat. A zinerytet bőrdoki írta fel. Kicsit laza bőrdoki, kb rám se nézett csak meghalgatta a sztorimat.. annyit mondott hogy "hát igen ez a gyógyszer abbahagyássa miatt van". De hogy mikor múlik el, és mit kéne még csinálnom arra nem kaptam választ.. Írjatok még tapasztalatokat légyszi! Remélem tényleg elmúlik ez nekem is, tini koromban voltak amúgy pattanásaim, de egy hónapban max 3-4, most meg... :S
2011. márc. 18. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!