Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Yasminelle abbahagyása után...

Yasminelle abbahagyása után milyen hamar estetek teherbe?

Figyelt kérdés
2009. okt. 12. 17:18
 1/7 anonim ***** válasza:
6 hónapja hagytam abba és volt 1 vérvételem májkárosodást okozott és még mindig semmi! :-(
2009. okt. 12. 17:22
 2/7 anonim ***** válasza:

Én már a következő hónapban. A dokim azt mondta nem kell várni, mert ez olyan kevés hormont tartalmaz, hogy mire vége a mensinek ki is ürül teljesen. Sőtt, azt is mondta, hogy ilyenkor gyorsabban is esnek teherbe a nők, mert végre a várakozó petesejtek kiszabadulhatnak. :) Régen pl. meddőség kezelésére használták a fogamzásgátlót.

32 hetes km és egy kisfiú anyukája, akivel szintén a gyógyszer abbahagyása után esett teherbe :)

2009. okt. 12. 17:24
 3/7 anonim ***** válasza:

A gyógyszer okozta? :(

Előző vagyok.

2009. okt. 12. 17:25
 4/7 anonim ***** válasza:
Igen kimutatta. 7 évig szedtem tabit és májusban hagytam abba. Júliusban csináltak vérvételt, hogy még a szervezetben van e. És akkor derűlt ki, azt mondta, hogyha kiürűl, akkor helyre fog állni. Decemberben kell mennem mégeggy ilyen vérvételre és hát akkor derűl ki, hogy helyreállt e. Jó mi! Megfogadtam nem szedek soha többé fogamzásgátlót. De lehet veled semmi gond nem lessz. Én igy reagáltam rá sajnos. Babásodást kívánok. Brigi
2009. okt. 12. 17:33
 5/7 A kérdező kommentje:

ez nagyon durva.Én két évig szedtem és egy hónapja hagytam

abba.Remélem minden rendben lesz.

Ha szombaton nem jön meg jövő héten már tesztelek.

Szorítsatok!

2009. okt. 12. 17:48
 6/7 anonim ***** válasza:

Én 1 évig szedtem, utána 11 hónapig nem volt peteérésem. Híztam 10 kg-ot, miután abbahagytam, és a számlájára írhatok egy gyógyíthatatlan pajzsmirigybetegséget is, amire életem végéig gyógyszert szedhetek.

Hát, én sem szedek többé semmi ilyen mérget.

azóta, összesen 21 hónap próbálkozás után, 1 vetéléssel a hátam a mögött 7 hetes kismama

2009. okt. 13. 11:39
 7/7 anonim ***** válasza:
11:39 látom te is pórul jártál én is megfogadtam soha többé egy szemet sem!
2009. okt. 13. 13:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!