Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért távolodtak el tőlem emiatt?

Miért távolodtak el tőlem emiatt?

Figyelt kérdés

A családom mindig is nemzeti érzelmű volt, engem is így neveltek, folyékonyan írom/olvasom a rovásírást, Magyar Szigetre járunk, stb. Mostanában én is kezdtem aktívan résztvenni a "híradó témájú" beszélgetéseken a szüleimmel, és kicsit komolyabban látom a dolgokat. Egyik nap elmentünk a barátaimmal mekizni, egy Rózsa Sándoros póló volt rajtam. Erre elkezdtek csesztetni, hogy vigyáznak, mert még elviszik őket a Budaházyék. Nem értem miért csak most bújik k a szög a zsákból, eddig is láthatták apukámat a tar kopasz fejével Harcos pólóban, vagy hallották, hogy MSZ-re megyünk, esetleg hallhattak engem gitáron Székely himnuszt gyakorolni. Miért most kezdtek piszkálni? Nem esik jól, hogy a családom alaphangulata miatt kellene engem szekálni, én így szoktam meg, így szeretem őket. Kérlek titeket a válaszokba a politizálást mellőzni. Köszi:)

13 éves lány

2011. júl. 25. 00:29
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:

Hát ezt politizálás nélkül nehéz lesz! Az a baj, h sokan ezt a nemzeti érzelmet használták ki h hülyeségeket csináljanak, így úgymond leégették ezt az életérzést. A sok proletár meg harap mindenre, amit a híradó eléjük rak, mint üldözendőt. És b.nak különbséget tenni aközött h bóvkit érdekelnek az ősmagyaros dolgok és a gyökerei, v csak szimplán rasszista és minden alkalmat kihasznál a balhéra.

Megértelek, én is írok olvasok rovásul, bár nem folyékonyan, íjászkodom...stb. De nem teszem ki az ablakba, mert az emberek esküszöm nem normálisak, ha ezt megtudják, rögtön jönnek, h hülye jobbikos, pedig nem is rájuk szavaztam XD De még csak nem is a Fideszre!

2011. júl. 25. 00:37
 2/18 anonim ***** válasza:
Mert te vagy a fura lány, aki kilóg a közösségből.
2011. júl. 25. 00:42
 3/18 anonim ***** válasza:
Szia! Hidd el, nem olyan nagy a probléma, mint ahogy azt te látod:) Kérdésedből úgy tűnt ki, hogy csak egyszer történt meg az eset, szóval szerintem épp akkor jött rájuk, hogy hülyüljenek egyet. Te meg szerintem azért érzed ezt akkora problémának, mert másnak érzed magad mint a többi: nemzeti zene hallgatása stb., míg ők más stílust kedvelnek. Ha továbbra is beszólnak, barátokat kell cserélni. Ennyi!
2011. júl. 25. 00:43
 4/18 anonim ***** válasza:
Szerintem téged félre neveltek, a hazaszeretet nem egyenlő a "szabadságot szarházynak" és hasonló gittegyletek, mint HVIMban való részvétel. Őszintén megmondom egyébként nekem nem kéne egy ilyen minden lében kanál asszony, különben meg nemzeti nézetek alapján az asszonynak kuss és a konyhában a helye nem? Kibújhatna a szög a zsákból, még mielőtt egy Amerikához hasonló "redneck" csoport alakulna ki.
2011. júl. 25. 00:49
 5/18 A kérdező kommentje:
Mi sem vagyunk Budaházy-pártiak, de HVIM-es az összes 15 év fölötti:) De megkértelek titeket szépen, hogy ha nem egetrengetően muszáj, ne keverjük ide a politikát. Mégegyszer köszi.
2011. júl. 25. 00:53
 6/18 anonim ***** válasza:
Utolsó: ez általában nem erről szól! Látod te is ezzel jössz rögtön, pedig...áh, mindegy nem magyarázom. Látod kérdező? Hát ezért!
2011. júl. 25. 00:54
 7/18 anonim ***** válasza:
00:49 ez a kérdés egyáltalán nem a politikáról szól, hanem egy 13 éves kamasz lány problémájáról!
2011. júl. 25. 01:01
 8/18 anonim ***** válasza:
16 vagyok és nem vagyok hatvannégyvármegyés...
2011. júl. 25. 01:18
 9/18 anonim ***** válasza:
Szerintem nem ez a stílusuk,vagyis nem tetszik nekik és mást vallanak esetleg.Én nem kényszeríteném a gyerekemet rá,hogy ilyen politikai dolgokban megossza a nézeteit főleg nem 13 évesen..nagyon fiatal vagy ehhez a politikai világhoz.Ne legyél ennyire szörnyen komoly szerintem..és ne nézd,hogy kinek mi tetszik..
2011. júl. 25. 01:31
 10/18 A kérdező kommentje:
01:18-as: Lehet, hogy nem vagy Vármegyés, de nem is vagy a családtagom, tudtommal:)
2011. júl. 25. 01:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!