Miért távolodtak el tőlem emiatt?
A családom mindig is nemzeti érzelmű volt, engem is így neveltek, folyékonyan írom/olvasom a rovásírást, Magyar Szigetre járunk, stb. Mostanában én is kezdtem aktívan résztvenni a "híradó témájú" beszélgetéseken a szüleimmel, és kicsit komolyabban látom a dolgokat. Egyik nap elmentünk a barátaimmal mekizni, egy Rózsa Sándoros póló volt rajtam. Erre elkezdtek csesztetni, hogy vigyáznak, mert még elviszik őket a Budaházyék. Nem értem miért csak most bújik k a szög a zsákból, eddig is láthatták apukámat a tar kopasz fejével Harcos pólóban, vagy hallották, hogy MSZ-re megyünk, esetleg hallhattak engem gitáron Székely himnuszt gyakorolni. Miért most kezdtek piszkálni? Nem esik jól, hogy a családom alaphangulata miatt kellene engem szekálni, én így szoktam meg, így szeretem őket. Kérlek titeket a válaszokba a politizálást mellőzni. Köszi:)
13 éves lány
Hát ezt politizálás nélkül nehéz lesz! Az a baj, h sokan ezt a nemzeti érzelmet használták ki h hülyeségeket csináljanak, így úgymond leégették ezt az életérzést. A sok proletár meg harap mindenre, amit a híradó eléjük rak, mint üldözendőt. És b.nak különbséget tenni aközött h bóvkit érdekelnek az ősmagyaros dolgok és a gyökerei, v csak szimplán rasszista és minden alkalmat kihasznál a balhéra.
Megértelek, én is írok olvasok rovásul, bár nem folyékonyan, íjászkodom...stb. De nem teszem ki az ablakba, mert az emberek esküszöm nem normálisak, ha ezt megtudják, rögtön jönnek, h hülye jobbikos, pedig nem is rájuk szavaztam XD De még csak nem is a Fideszre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!