Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ez mégis hogy lehetséges?

Ez mégis hogy lehetséges?

Figyelt kérdés

Múlt éjszaka álmodtam egy filmről amit soha nem láttam.

Ez egy horror film a címe: Ikrek bosszúja.

Ma megnéztem véletlenül a filmet és közbe leesett hogy azt a filmet álmodtam. Pedig soha nem láttam.

Ez mit jelentsen vagy miért van ez?

Előre köszi ! 13/L

2011. júl. 24. 13:08
 1/10 anonim ***** válasza:

Szerintem ez egy nagyon véletlen egybeesés.Nincsen ikertesód esetleg?Vagy valami félelmed az ikertesódtól?:OEsetleg a film tartalma nem kötődik az életed valamely szakaszához?Nem láttad véletlenül régebben(nagyon régen)?

16/L

2011. júl. 24. 13:17
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy valami különleges képességed van.
2011. júl. 24. 13:19
 3/10 Mr23 ***** válasza:
lehet hogy éjszaka szüleid azt nézték és te a hangogkból álmot faragtál ;)
2011. júl. 24. 13:34
 4/10 anonim ***** válasza:
lehet hogy nagyon régen láttad már. én is láttam egyszer egy filmet, kb 3-4 éves lehettem, és mindig visszatér belőle egy részlet álmomba. (valami boszorkány :D) egyszer megnéztem a filmet, és akkor esett le, hogy azért álmodom mindig ezt. gondolom akkor nagyon hatással volt rám. mondjuk azóta már nem álmodtam azt.
2011. júl. 24. 14:08
 5/10 A kérdező kommentje:

Én nem tudok róla hogy lenne ikertesóm, sőt én nem tudok vérszerinti tesóról se. Ez a film 2011-es szóval nem láttam.

A szüleim elváltak és egyedül alszok, nem nézték.

Ezért nekem furcsa. Ilyen meg már nem egyszer előfordult meg van egy visszatérő álmom is amikor a házunkban vagyok és hátul van egy eddig titkolt szoba,ahova amikor bemennék akármennyi legyen az idő felébredek. Ez mit jelenthet?

Semmire nem találom a válaszokat :"(

2011. júl. 24. 14:39
 6/10 anonim ***** válasza:

Szia.

Segíteni nem tudok. Velem egyszer volt egy hasonló, álmomban beszélgettem egy lánnyal, akit nem ismertem, csak tudtam, hogy a barátnőm. Néhány évvel később pedig megismertem, előtte sosem találkoztunk egyébként, de tudom, hogy korábban tényleg ő volt az. Több ilyen is volt, nem emberekkel, csak egy-egy álombeli részlet végül "beteljesedett".

2011. júl. 24. 18:23
 7/10 Mr23 ***** válasza:
hát figyi néha van olyan nekem is h beugrik egy kép elfelejtem majd egyszer csak mondjuk 1 hét múlva csinálok valamit és azt veszem észre h jé olyan mintha ezt már láttam volna... fiatalabb koromban többször volt igazából nem tom miért de nem érdekel és szerintem vicces :D örülj neki ;)
2011. júl. 24. 18:31
 8/10 anonim ***** válasza:

Szerintem dezsavű érzésed volt, aminek lényege, hogy úgy érzed valami már korábban megtörtént veled. Például egy mozdulat, vagy egy kép, vagy egy másik ember válasza, vagy egy film beugrik, és úgy érzed, hogy tudtad előre mi fog történni.

Ez valójában az agynak egy hibás működéséből adódó jelenség. Nem ismerem a pontos hátterét, de az a lényege, hogy az agyba beérkező ingerek rossz irányba haladnak, így előbb érzékeled a megszerzett tudást, mint a cselekményt. Így tehát úgy érzed, hogy ez már korábban megtörtént veled, de valójában nem.

Szerintem te is ezt érezted, és azt hitted, hogy korábban álmodtad.

2011. júl. 26. 14:54
 9/10 anonim ***** válasza:
Szerintem megérezted.Velem is sokszor történik ilyen.Normális dolog.De nagyon érdekes. :)
2011. aug. 7. 16:00
 10/10 anonim ***** válasza:
13/L
2011. aug. 7. 16:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!